Лесно се пренася - в две чанти, които се събират в нашето комби. Сглобява се за около 20-30 минути и се разглобява за толкова.
Двама човека се събират спокойно - един 110 кг и един 60 кг.
Много е лесна за управление и е забавно да се кара. До момента сме я пробвали само на море и плава добре и по вълни.
Намерих клип с такава лодка в България: https://www.youtube.com/watch?v=U-jvGV5qA4U
От: Надуваеми,разглобяеми и преносими ветроходни лодки
Задравей Happy Cat,
на гръцкото море може да се кара от края на февруари.
Като погледнеш тяхната температура на водата на HNMS(има и на английски език ,не само на гръцки)
и около 13 гр.С вече се кара.
Имай предвид че се мери на дълбоко, на повърхноста е доста по топло.
Е ако се обърнеш,банята няма да е приятна.
най рано съм ходил на 26 -02 на Аспровалта и даже спах на плажа.
А м.март си е вече добре.
От: До: Надуваеми,разглобяеми и преносими ветроходни лодки
здравейте,нов съм тук.
Имам малка ветроходна лодка - с товароносимост до160кг.
Виждам че доста теми за лодки и вятър започват от вас.
Питам дали се събирате да карате заедно по гръцкото море или на яз.Искър?
Здравейте , случайно попаднах тук и си направих регистрация само заради тази тема. Евала за готината тема, мисля че е единствената на български за portable ветроходи .
През лятото срещнах новия модел на Грабнер и за сравнение въобще не може да става дума по мореходност
Мисля че това през лятото съм бил аз. Не можахме за повече от 10 минути да сравним лодките. По груб спомен към остров Св. Иван излязоха някви едри вълни и аз се заприбирах, че бях сам на лодката . Единствено видях, че Ducky-to катери повече от Grabner-a. Ще се радвам да се видим тук на яз. Искър някой път и по-обстойно да ги сравним .Пък живи, здрави може и някоя гонка да си спретнем . Не съм съгласен за мореходните качества - лодката си е супер ... просто капитана (демек аз) има да учи още .
Vatikana , я кажи кога откриваш сезона ? Миналата година нашето сефте беше на 12-ти Април. Зимата плаваш ли ? Аз се огледах в слънцето тези дни и се чудя дали да не облека неопрена и Съботата да си начеша крастата. Има приятна прогноза със слънчице и лек ветрец.
P.S Ако някой има питанки за ветроходен катамаран Grabнer HappyCat Vision , с радост ще дам инфо.
Аз го регистрирах за всеки случай, макар че досега никой не ме е спирал, ама и регистрацията е плажна: до 500 м от брега, в светлата част на денонощието. За всеки случай имам и капитанско
По въпроса за цената най- добре се обърни към производителя. Аз го купих през декември в началото на кризата и ми направиха отстъпка, но излезе към 5.500 Е с всички екстри
Все още не съжалявам за покупката и единствените проблеми, които съм имал са били при спиране и тръгване на брега при високи вълни. През лятото срещнах новия модел на Грабнер и за сравнение въобще не може да става дума по мореходност
Остави коментар: