Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сгъваема лодка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Сгъваема лодка?

Няма да пропусна - като и седнеш на задника и мотора като тежи гледаш само да не влиза вода през транеца на масатаПосле леко се преместваш напред с подаването на газ за да запазиш диферента или предния наклон на масата.на около 5 вьзла рязко подаваш газ за да прескочи вьлната и да излезе на глисаж,после си стои на 30% от дьлжината на масата и ако снадката е и по средата................си брьмчиш смело.Гледай да не е крьгла само
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Днес ходих до Бургас в оторизиран сервиз на Меркури. Управителят се казва Пламен Каравелов, и ми отдели повече от час. Според него двигателя си работи най нормално за двигател от този клас.
      Луфта между д-ля и оста на пропелера са технологичното решение за по лесното зацепването на муфата.
      Както и да е , благодаря на всички които се отзоваха на въпросите ми. Идва зима така че имам много време за преосмисляне на концепцията. Лодката ще претърпи известни промени, двигателя ми идва малък, така че ще се оглеждам за по - голям, а този ще го обявя за продаване.

Коментар

И в крайна сметка има ли някой който е ползвал лодката поне 2-3 години да сподели как се даржи и заслужава ли си да се даде 500 лв за материял и да се мъчиш 1 месец да я правиш!!!

Или нее издържлива и нее за препорачване!!!

И подробно описание на материялите с които е правена и най вече лепилото и материала за снадките ми е най интересно как се даржи!!!

Много съм навит да си продам моята лодка която е от смола и да си направя такава лодка!!!

Коментар

Никой Непише ништо значи нее излезла толкоз сполучлива колкото се хвалехте в началото!!!

Коментар

Колега Галчо,
            Вчера по обед на Жребчево задуха силен вятър, и вълните си бяха страшнички особенно на "Босфора". Гуменячките, пък и повечето лодки се прибраха - останахме ние с моята лодка /бяхме доста далеч от мястото където е колата/ и две три морски лодки. Срещу вятъра и вълните си беше сериозно изпитание. Ще кажа само че аз си заставам зад моята лодка. Колко ще издържи е божа работа - материалите от които е направена се използват за пренос на вода под налягане, стареенето зависи от това как се съхранява - студа и слънцето не прощават на никого / освен може би на алуминия/ . Концепцията "сгъваема лодка" предполага тя да виси на стената в гаража по голямата част от живота си, а не на кея и ли по камъните на брега. Всяко нещо когато се стопанисва грамотно служи дълги години. Знам само че в нея мога да стоя прав, разполагаме с достатъчно пространство за колкото си искаме багаж, не се пука, не се помпи, не ми трябва теглич и колесар, не ми заема място в багажника.

Коментар

Лодката и двигателя се продават
              http://prikachi.com/files/1449145J.jpg
              http://prikachi.com/files/1449146n.jpg
              http://prikachi.com/files/1449147j.jpg
              http://prikachi.com/files/1449148K.jpg

Коментар

От: До: Сгъваема лодка?

Първоначално публикуван от torro07 Преглед на мнение
                Лодката и двигателя се продават
                К'ви пари? Сигурно дъмпинг на първите ентусиасти?
                Успя ли да я продадеш?

Смяташ ли да почнеш да правиш втория вид?

@upi, при теб някакъв прогрес?
                Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

От: Сгъваема лодка?

Лодката замина за Пловдив за скромните 550 лв. Последно когато се чух с новия собственик и бяха строшили транеца когато я пробвали с по голям мотор.
                  Все пак подбутван от нацинална гордост и грандомания я пльоснах в интернет та да види света "че и ние сме дали нещо" :http://www.youtube.com/watch?v=8YQjfdN_LDA
                  Не съм спирал да мисля за новия проект, но ми се струпаха много грижи последните месеци, та засега само е само в главата ми.
                  Godzila каква е новата ти лодка?

Коментар

Здравейте отново виждам, че има доста голям напредак.Евала на torro07 направо "изби" рибата и ги удари в земята колегите със СОМОВИЦАТА.Имам нияколко вапроса, към теб и ако може да дадеш тел.за връзка.Ето и моя 0877 390 427 ще се радвам да се чуем.

Коментар

Първоначално публикуван от torro07 Преглед на мнение
                      Лодката замина за Пловдив за скромните 550 лв. Последно когато се чух с новия собственик и бяха строшили транеца когато я пробвали с по голям мотор.
                      Все пак подбутван от нацинална гордост и грандомания я пльоснах в интернет та да види света "че и ние сме дали нещо" :http://www.youtube.com/watch?v=8YQjfdN_LDA
                      Не съм спирал да мисля за новия проект, но ми се струпаха много грижи последните месеци, та засега само е само в главата ми.
                      Godzila каква е новата ти лодка?

И евала, че си я споделил със света!

Аз в момента съм с две надуваеми...на пролет ще мисля евентуален ъпгрейд.
                      Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от Oknoman Преглед на мнение
                        Здравейте отново виждам, че има доста голям напредак.Евала на torro07 направо "изби" рибата и ги удари в земята колегите със СОМОВИЦАТА.Имам нияколко вапроса, към теб и ако може да дадеш тел.за връзка.Ето и моя 0877 390 427 ще се радвам да се чуем.
                        По добре ми пиши: torro97@abv.bg , имам време когато повечето хора спят.

Коментар

Проблема на тази лодка не е в мотора. Някои чувал ли е понятието или физичното явление кавитация .
                          Потопете винта по дълбоко и въпроса е решен или го сменете с винт полупотопяем.

Коментар

От: До: Сгъваема лодка?

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Аз сьм 65 кила,айде 68 в охранените си години.С 5 коня мотор на ква да е лодка излизам на глисаж с мноооого зор,с 200 кила глисажа през крив макарон.
                            Аз тапията няма да си ям ма пьк споря до утре сутринта ваше или мое време по избор.
                            Колеги,
                            Според мнението на хора които имат лодки много преди аз да се кача на моята зависимостта между конски сили и глисаж е 1 кс на 20-25 кг.
                            Попаднах на едно клипче с една лодка и едно меркури 6кс. Грубо сметнато трима мъже по поне 75 кг, двигателя, гориво и лодка = около 300 кг.
                            Искам да попитам това тяхното глисаж ли е : http://www.youtube.com/watch?v=B9oEQr_bDtU

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X