Разгледай внимателно клипчетата с австралийската лодка, които си показал. Виждам две важни разлики:
1. Транеца на лодката е лястовича опашка и това позволява на двигателя да гази по-дълбоко и лодката е по стабилна в завой.
2. Задната седалка допълнително укрепва транеца и дава възможност за по-голям двигател. По спецификация за 2,4 м 4-6 к.с., а за 3,3 м 4-8 к.с.
На клипа с 8 к.с. и двама души излиза идеално на глисаж.
Колега Владо 2 ,
Клипчетата съм ги гледал много, ама много пъти. Попаднах на австралийската лодка когато вече бях направил моята. Концепциите са ни доста различни. Лодката от клипа е с по тесен, бърз, и доста по здрав корпус. Моята е по широка , плоска на кърмата - създадена като рибарска лодка за двама души за вътрешни водоеми и направена с подръчни материали. Затова си купих д-л 3.5 кс . Не съм споменавал никъде и никога думата глисаж!
Лодката ми при 240кг и 3.0 м дължина си е водоизместваща завинаги. Единственото което искам от нея и мотора е 10-15км/ч .
Може и да се получи - с д-л поне 5 кс и с нещо което ще намали загубите от завихрянето на кърмата - хидрофойл, някакви плоскости.
...Лодката ми при 240кг и 3.0 м дължина си е водоизместваща завинаги. Единственото което искам от нея и мотора е 10-15км/ч . Може и да се получи - с д-л поне 5 кс и с нещо което ще намали загубите от завихрянето на кърмата - хидрофойл, някакви плоскости.
Колега, дадох ти и таблица в другата тема и ти пак не вярваш. Ето ти ги цифрите. Никога няма да стигнеш до 15 км.ч.
3 метра водолиния е 9.84 фута.
Максималната ти скорост при водоизместващ режим е 4.2 възла.
4.2 възла е 7.78 км/ч.
Ако направиш 15 км/ч с този мотор и с 200 кила в лодката, обади се, докажи ми го и аз лично ще ти изпратя бутилка от това, което пиеш. Ще си изям и тапията с кетчуп. И с 5 коня няма да се получи, ако имаш 200 кила в лодката.
Аз сьм 65 кила,айде 68 в охранените си години.С 5 коня мотор на ква да е лодка излизам на глисаж с мноооого зор,с 200 кила глисажа през крив макарон.
Аз тапията няма да си ям ма пьк споря до утре сутринта ваше или мое време по избор.
Аз пак прочетох всичко. Така както го казва колегата нещо май се е объркал. Не иска да излиза на глисаж, разбира, че лодката е само в режим на водоизместване, но въпреки това иска да направи двойно на максималната скорост при водоизместване. Едното не се връзва с другото. За да прескочиш вълната и да излезеш на глисаж ти трябват конски сили. Транеца няма да издържи. Не прескошиш ли вълната си стоиш на 4-5 възла.
Ама ти не ни слушай какви ти ги приказваме. Я виж хората какво правят.
Транеца му е достатъчно здрав за по-големичък мотор. Е за това я пуснах тая снимка.
И не ми викай, че не е 200 кила, я го виж как са му клепнали ушите. Дебелак. И тая маса е дъбова, и тя тежи. Има ги 200.
Струва ми се , че малко плитко гази този мотор. За съжаление на мен също ми се наложи да дялкам транеца допълнително, след като взех мотор и се оказа , че не гази достатъчно. А иначе с 3,5 к.с. за риболов са добре.
[Ако имате желание и време помагайте[/QUOTE]
Мотора е за профилактика със сигурност.
Звънни на о56 821715 това е в Бургас и питай за сервиз.
Или на 052 616 695 Варна.
Коментар