Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надуваема лодка - некитайска?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Имаш ли нещо впредвид?
    Моя опит сочи, че в магазин се продава утайката на китайската стока,
    просто другото няма шанс да върви!

Коментар

Чесно казано - нищо! Но според мен в някой голям, хубав магазин не може да няма една свястна лодка!
      RB Patrol Team

Коментар

не се връзвай на ГДРейското возило - имал съм такава... с нея можеш да се удавиш по-лесно отколкото с истинска гумена лодка... тежка е, бръмчи и доста харчи...

може да посетиш магазина за лодки на Самоковско шосе м/у Горубляне и Панчарево... има доста добър избор...

ПС: гуменячки има и с 2 мотора по 200кс /с твърдо дъно естествено/
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

За който се интересува от европейска лодка:

www.adventureboat.cz има и български текст..

Само, че май ще трябва да се ходи до Чехия!

Коментар

Аз имам надуваема лодка пише че е авсрийска Allroundmarine 2.7м е дълга за мотор до 8к.с. Слагал съм и 10к.с мотор и не успях да я обърна въпреки че бях на ръба.Дават и 450кг и си ги носи -4 човека с въдици и пълно бойно снаряжение, но доста бавно.А иначе сам с 6к.с мотор излиза спокойно на глисаж и прави около 30км/ч което за гумена лодка с плоско дъно направо е рекорд.
            Николай Папазов

Коментар

Засега се ориентирах към чешка /шият се в Украйна/, 5 метра и ще и сложат мотор 75 коня, с V дъно е, надявам се да свърши работа!
              Трябва да спретнем един клуб "Джип и лодка" и да се организираме по уикендите да пообикаляме язовирите!

Коментар

Първоначално публикуван от Volk

Само, че май ще трябва да се ходи до Чехия!

Или до Полша.Днес ми монтираха един електроуред у дома и момчето което го монтира каза ,че пролетта си е купил от Полша лодка "Пасат"-4,20 с твърдо дъно за 160 $.Била супер ,поне според неговите представи ,разбирания и нужди.
                B+

Коментар

Открих още нещо...
                  Изглеждат добре и не са скъпи - 1 ГРН = 6.4 Евро

www.brig-ltd.com

Коментар

[quote="Volk"]Открих още нещо...
                    Изглеждат добре и не са скъпи - 1 ГРН = 6.4 Еврo

Mисля че е обратно 1евро=6.4 ГРН
                    Николай Папазов

Коментар

Малка грешка!
                      С тия техни гривни...

Коментар

Малко информация по въпроса, може да е полезна за някой...
                        При разговор с представителя на Зодияк, същия се кълнеше че няма нищо общо с Китайската народна република и че нямали една спукана лодка / двойна неистина /..

След няколко дни съдбата ме срещна в един магазин за лодки с "щастлив" собственик на нова сериозна надувна лодка "Зодиак".
                        За сведение цената надскача 10000 лева. При първото спускане на вода, лодката е спаднала поради фабричен дефект! Човека се обадил за гаранцията и отговора е бил, докарайте я тука /от София до Варна/ , пък ще видим какво ще ви правим! Човека е леко бесен, ще видим как ще завърши екшъна, но със сигурност настроението и желанието да си прави водни уикенди вече ги няма!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X