Колеги, дайте идея за некитайска надуваема лодка, за риболов, най-добре нещо военно или руско, нещо надежно, но да е нова, за електрически двигател, но да носи при нужда и 15 коня..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Надуваема лодка - некитайска?
Свий
X
-
Да не би да си открил риба в язовираВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
-
Имам там 2 двигателя:4кс. и 50кс. Ако ти трябват вземи ги
от баща ми.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Волк, намери ли лодка?
Виждал съм 2 магазина за такъми ... единия на площад Възражнане и другия по Ботев от Македония към 5-те Кюшета някъде по средата в дясно ... Имаше 3-4 различни надувки, ама какво производство не знам. (при тия цени, ако са китайски сигурно имат и 2 китайски сили към тях)Път без препятствия обикновено не води до никъде.
Коментар
-
Сега започвам да търся...
Всичко световно вече е заразено с китайски вирус!
В момента съм пуснал уши за една военна версия в Зебра, чакам инфо!
Двигателя, ако е 5 коня ще е само електрически, незнам защо се вързах на Йордан, че не мога да сложа 15, ама като проверя, ще му затапя ауспуха на возилото!
Коментар
-
Първоначално публикуван от VolkСега започвам да търся...
Всичко световно вече е заразено с китайски вирус!
В момента съм пуснал уши за една военна версия в Зебра, чакам инфо!
Двигателя, ако е 5 коня ще е само електрически, незнам защо се вързах на Йордан, че не мога да сложа 15, ама като проверя, ще му затапя ауспуха на возилото!no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар