Да не са някои от нашите членове....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Задържани българи с яхта...
Свий
X
-
От: Задържани българи с яхта...
Педи десетина години се прибирам в България. Срещнах се с двама членове на форума /да, този форум/. След 2 бири в ресторант, в прав текст ми беше предложено да прекарвам дрога с яхти. Кретения.
От доста време не съм ги виждал тук тия индивиди, може да са вече на топличко.
11 тона хашиш на 20 метра лодка- това от самолет се вижда, че е претоварено. Честито! Да ги сцепят сега в панделата.
Коментар
-
А и време мина и не им помниш имената вече на тия шегаджии
Аз искам сьс самолет,че по-бьрзо........ма не мога да карам самолет който носи 10 тона........пьк и си имам работаTOYOTA SEQUOIA ‘11
W140 S420 '99
Коментар
-
Все пак си е запазена акватория, даже родната милиция разбрала след година, при все че сме членове на все що е ЕС.
Да си чувал боянец да не кара/джаса ски
А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Гледай тоя филм American.Made.2017.,готин е и баш за това се разказва.Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнениеАз искам сьс самолет,че по-бьрзо.......
Коментар
-
Ае ся па веднага някой от нашите.Първоначално публикуван от russev Преглед на мнениеДа не са някои от нашите
Ние ли правим всички зулуми по държавата?
в интерес на истината си имаме кадри и по такива места ама то от няколко хиляди човека няма как да нямаме всичко
Коментар
-
Имаше някаква закачка с едни големи (офф-роудни) гуми на едно френско пристанище преди години, пълни били с някакво вещество, ма гледам спряганите форумджии са на свобода?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеАе ся па веднага някой от нашите.
Ние ли правим всички зулуми по държавата?
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Ееее, не всеки има късмет.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеИмаше някаква закачка с едни големи (офф-роудни) гуми на едно френско пристанище преди години, пълни били с някакво вещество, ма гледам спряганите форумджии са на свобода?
Пък и, нали сме цивилизация, все в някой момент човек си излежава присъдата и излиза на свобода.
Коментар
-
Това беше май за един друг - високо ценен тук майстор на ендуротоПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПък и, нали сме цивилизация, все в някой момент човек си излежава присъдата и излиза на свобода.
ма австрийците малко му бяха дали.
Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
-
Бегло от случките с нашенци- не закъсваме ли най- много дето работят франсетата?А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
И той, да. Ама той отдавна излезе и още на излизане си изпроси бан.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеТова беше май за един друг - високо ценен тук майстор на ендурото
ма австрийците малко му бяха дали.
Е та колко да му дадат за кражба в цивилизована страна?
Коментар
-
Това едва ли се дължи на бдителността на френските "органи". Просто ФранкофонЯ е най-голямата европейска страна, па и с най-много отвъдморски териториЙ. Друго - подозирам, че е и най-големият краен пазар за такива вещества.Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнениеБегло от случките с нашенци- не закъсваме ли най- много дето работят франсетата?Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар