Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам лодка

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    От: Искам лодка

    При гореспоменатите цени, никакво купуване на лодка, докато не си минал през поне 20 наети.

    И ето ти малко за размисъл- купи я поне един размер по-голяма, че като омалее, да не се набутваш пак за друга. Извънбордовия двигател се поправя/заменя по-лесно от бордовия. Не я купувай нова. Купи я с колесар. Ако си женен- задължително с тоалетна. Ако не си женен, задължително с хладилник за бирата. Частите за лодки са по 5 в сравнение с частите за коли. Търси лодка която лесно се поправя, а не някое извънземно чудо, дето никoй не е виждал подобно. Вземи някой дето разбира като я купуваш. Огледай се колко хора около тебе са имали лодки, и ги продават. Виж колко са ги ползвали, и си направи сметката заслужава ли си. Тия дето дърпат ски харчат като бензинов Зил.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

    Коментар


    • #47
      От: Искам лодка

      Много добре го е написал брата.

      И пак стигаме до златната истина - лети ли,плава ли,такова ли се.........наеми си го,за проба пък съвсем вярно с оригинала.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

      Коментар


      • #48
        От: Искам лодка

        Послушай съветите по горе!Помисли колко пъти ще имаш време да излизаш с лодката!Ако е за 3-4 пъти в годината,по добре си наемай лодка!Със сигурност ще ти излезе в пъти по евтино!Ако все пак решиш да си закупиш своя,трябва да си наясно,че с този бюджет се вместваш в що годе читав извънбордов двигател максимум 10 к.с. и лодка с твърдо дъно до 3-3,50.В никакъв случай комфортна и за дълги разходки,по скоро за любителски риболов.Забрави за водни ски или каквито и да е надуваеми атракции,които да теглиш с нея.Става да се возиш само и то без да излиза на глисаж(в смисъл след ускорение да излезе корпуса 2/3 над водата)просто ще бута водата.Решиш ли да правиш компромис с по стар ,но мощен двигател си купуваш главоболие!Не,че ремонтите са чак много скъпи,но ще са постоянни и накрая ще ти писне.И просто съвет от мене-не купувай стар двутактов двигател бял на цвят !

        Коментар


        • #49
          От: Искам лодка

          Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Надуваема не ща. Не знам защо, ма не ме кефи идеята

          Неко накова ми се върти в главата
          http://olx.bg/lodkata-e-morsko-izpln...odki-i54438326
          В тази няма много морско , да не кажа никакво . Z колона на тия години ще те накара да изпиташ нещо познато като с джипа ти в който само наливаш , проблема е че на вода няма аварийна лента . Коритото изглежда добре за локви и с правилния винт и извънбордов мотор над 40 к.с. ще излизаш доволно над вода с уейк , забрави за ските че много счупени глезени има . Шетланда е много по-истински и парите са в него и след 10 години . За тези пари най-добре надуваема 3,5-4м , 20-25 мотор с колесар , а ако ти хареса след известно време РИБ-а ще е следващата ти стъпка
          GL420, G500

          Коментар


          • #50
            От: Искам лодка

            Морско изпьлнение с помпа за ненужните води...................

            Спортен паркетник с летНи Жанти,свален и шнорхел.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

            Коментар


            • #51
              От: Искам лодка

              Идеалната лодка е тази на приятеля
              Да си кажа и мойте изводи .За мен 5.00-5.50 м дълга и с 15-18 %Deep Vee на която се ппоставя извънборден двигател 70-100коня.Ако е 100% само за риболов кабината пречи при тези размери.Знам го от опита и не вярвам да тръгнеш на offshore fishing.Ако идваш по Гръцко до 10-20 мили намираш много риба.При нас /Крит/ на 200м от брега има 200-300м дълбочини.Ако ще е за разходки с деца,жена куче и т.н.си трябва кабина с тоалетна и газов котлон.Хладилника е преносим ,ако може да вземеш от тефлон 50-70 л е супер за два три дни .
              Погледни в Car gr има много предложения и не за парите които пишат.Но непременно извънборов двигател.
              Grand Vitra ddis 2008
              SEAT Althea XL tsi 2010
              Mitsubishi Canter

              Коментар

              Активност за темата

              Свий

              В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

              Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

              Зареждам...
              X