Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Искам лодка

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
    Примерно 2.5к€
    Ти уби темата.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Ти уби темата.
      Е определено ще взема нещо евтино да видя дали изобщо ще ми хареса
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Няма да е морска, поне за начало, просто плацикане по разни гьолове. Не като великия гьол на Тасос де И бюджета е орязан, щото наследника изсмуква всичко

Примерно 2.5к€
        РИБче 3.5м с колесар и 30-40кс. мотор ще свърши работа. И за ски също.

п.с. това върху аватара е гуменетка на плажа на къмпинг златна рибка. 1983г.

Коментар

Примерно 2.5к€
          Е те т'ва не го знам как става,тук вече други да казват,моите предложения са по 100 на тая цифра.То като сметна за яке,ботуши,гумени гащи,станция и фенер в гащите ти трябват толкова,а ти мислиш за лодка да стигнат.

Поне ги умножи по 3 тия пари и виж Тедо какво ще ти предложи.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Примерно 2.5к€
            Значи се връщаме на "shiny dick with two chairs in it", но имай предвид, че с този бюджет после ще си блъскаш главата. Общо взето е като да си търсиш евтин джип. Z-колона не се намира лесно. По-добре търси с извънбордов двигател.
            Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

З колоната е толкова,извьнбордов е единствения вариант при положение,че ще го товари В джипа,а няма да го тегли,то само колесара е половината пари.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                с този бюджет после ще си блъскаш главата
                Ако си допаднем с лодките да, ако не ще съм се набутал умерено.
                Това е концепцията. Но ако си допаднем sky is the limit. Като знам колко пари отидоха за последния джип дето за сега дори не върви
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  като сметна за яке,ботуши,гумени гащи,станция и фенер в гащите ти трябват толкова
                  У язовиро ако влезеш екипиран с нещо повече от жилетка, бая ще ти се пулят. Те се пулят и на жилетките ама язе си знам колко струвам като плувец и как в произволна машина не се претакова само нещо дето го няма или дето е вече претаковано.

И те така.

Търтея бих го пратил при видния корабособственик scrapheap ама той май си остави последно 4-метровия кораб в Гърция.

Коментар

А не е верно, продава го. Даже бая под заявения от мен бюджет.

Коментар

Вземи го за 2-3 кръгчета.

Коментар

Ако си допаднем с лодките да, ако не ще съм се набутал умерено.
                        Това е концепцията. Но ако си допаднем sky is the limit. Като знам колко пари отидоха за последния джип дето за сега дори не върви
                        Ами, както ти предложиха, с лодка под наем. Едно бързо търсене показа:

4.Лодка RIB NAUTICA 410см с колесар и двигател YAMAHA 20hp-60,00лв на ден
                        5.Моторна стъклопластова лодка 550см с каюта,сонар с GPS-Lowrance,напълно оборудвана за риболов както сладководен така и морски с двигател JOHNSON 25hp с колесар-80,00лв на ден
                        6.Моторна яхта BAYLINER CAPRI с каюта,за приятни мигове на вода с приятели.Перфектна е за теглене на рингове,уейкборди.водни ски и др.Лодката е оборудвана с двигател 150hp MERCURY цена -150,00лв на ден
                        Това да дадеш 5000лв (първоначално, после колкото покаже) само за проба не ми се струва разумно.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          У язовиро ако влезеш екипиран с нещо повече от жилетка, бая ще ти се пулят. Те се пулят и на жилетките ама язе си знам колко струвам като плувец и как в произволна машина не се претакова само нещо дето го няма или дето е вече претаковано.

И те така.

Търтея бих го пратил при видния корабособственик scrapheap ама той май си остави последно 4-метровия кораб в Гърция.
                          Той язовира е до време,докато ти влезе под кожата,после е интересното.то и аз почнах вьв Варненското езеро пьк глей сега 'ко ста'а.
                          За целта обаче трябва да уцелиш от пьрвия пьт,а не като мен да се натресеш на едно БМВ 3ка което ми скьса нервите на 20 и от тогава Баварец не искам да виждам.

Аз го виждам него на екскурзия до Виена.........е с тия двете очи го виждам.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

80 лева НА ДЕН???Не на ЧАС така ли???

Ега ме хванете лодка да си купя ако е така

Капри не е много лодка ма 150 лева и те на са много пари,АБСУРД да платя лодка ако е само толкова.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                              80 лева НА ДЕН???Не на ЧАС така ли???

Ега ме хванете лодка да си купя ако е така

Капри не е много лодка ма 150 лева и те на са много пари,АБСУРД да платя лодка ако е само толкова.
                              Вий там сте се изчанчили с вашите стандарти. Я по-добре виж темата за хамерика да знаете отде да ме вземете, та да не стават грешки
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...42#post2699542

Коментар

Е па тя застраховката на капитана с кредитната карта е 300 кинта на ден,как да му я дадеш цялата лодка за 150.........и нищо си му няма на стандарта,питай жена ми,въобще не я бърка стандарта
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X