Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Искам лодка

Сребърното Лисиче дава добро предложение според мен.
    Това дет го гледаш е харно - ма гъзария май. Ти и жИната .. а бирата и батПешо с пещовица къде ще ти сложиш?

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Неко накова ми се върти в главата

You damn right it's limited. No cup holder, no back seat. Just a shiny dick with two chairs in it. I guess we the balls just draggin' the fuck along.
      Последно редактирано от silverfox; 18-02-15, 00:03.
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Лоша краста те е налазила.

Аз тръгнах каяк да пробвам, минах покрай надуваемите и сега под 10 метрови не поглеждам.

Взимай нещо бързо, чеши крастата и ако мине бързо се радвай

Коментар

Вземи си бавно и яко като за експедицийки,бързото ще ти писне бързо,а бавното с кеф може целия Дунав да пробваш ако ти остане време.

Или си вземи и двете.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Boss, то май яко, дизелово, за експедиции и транспортабелно не са на един рафт у магазина, щото само дизела му е поне половин тон.
            Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
            Из "Златния телец"

Коментар

Седя и мисля - на катера ако ми свърши бензина кво става? Това може ли с гребла или ще викам МСС
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Седя и мисля - на катера ако ми свърши бензина кво става? Това може ли с гребла или ще викам МСС
                Ако свърши сам си си виновен. Поради което и от някакъв размер нагоре във флота не познават бензина, а с нафтата внимават.

С гребла не можеш да помръднеш нищо над 200 бруто-регистър-КИЛОГРАМА. Е, освен ако не става дума за десетки роби-гребци и ако фараонът не е решил да се вози на ски.

Ти пък къде се сети за лодка в тоя студ?
                По язовирите капитанско не ти трябва - минимум, защото няма кой да ти го поиска.

Коментар

Първо трябва да почнеш да мислиш за лодката като поредния проект.
                  Ако имаш време, нерви, пари и място за още една играчка, тогава се пускай.

Коментар

Дотук показаните, всички могат с гребла/гребло.

Коментар

Ъхъ- задължително трябва да се има предвид спиране на двигателя и то не само при липса на гориво, ами и от повреда-наблюдението ми е, че "водните" двигатели дефектират по-често и искат повече грижи и внимание, особенно соленоводните, което е обяснимо
                      Мисля, че ако сте двама(мъже) с гребла ще можете да се придвижвате криво-ляво, ама пак зависи от вятъра и течението...Знаещите да кажат дали една допълнително монтираща се къса мачта с платно би свършила работа?
                      Последно редактирано от mbenz; 18-02-15, 13:31. Причина: допълнение
                      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Би, ако всичко е премислено и отработено "на сухо". Щото ако при движение под мотор, завиваш с него, то като спре е само ненужен баласт, който може да те откара и на дъното. Руснаците никога не са страдали от липса на бензин, но съм чел за много походи на моторно лодки, оборудвани с пълноценни ветрилни стъкмявания. И все пак ако си с голяма 7-8 метрова лодка, ще е опъващо нервите преживяване. И ако в язовира все пак е доста по-лесно, то в морето...
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Практиката е - зареждаш до горе и караш според горивото! Задължително се взема и отделна туба - аварийна.
                          Ако не, то се стига до добре познатото гребло!
                          Греблото е задължителен аксесоар! Без гребло в лодката не се отдалечавам на повече от 20 метра от брега. Това за р.Дунав.
                          Случвало ми се е с катера да ми прекъсне двигателя и да не мога да го запаля в средата на Дунава. С едно гребло спокойно се добираш до брега.....дори и няколко километра по-надолу по течението. После няколко часа разходка пеша до колата и те така. Ако пък няма как да се стигне с колата до лодката, хващаш въженцето под ръка и дърпаш до където колата може да стигне. Телефон с пълна батерия също е задължителен аксесоар. Непромокаеми торбички също, ако се наложи плуване.....презерватив върши същата работа.
                          ПП презерватива е за телефона!
                          ППП някоя отвертка, клещи, нож, скобички, бушончета и тн също не са излишни в една лодка. Някой път спасяват положението, а не заемат никакво място. Хубаво е да стоят постоянно в лодката.
                          Последно редактирано от F.i.f.o.; 18-02-15, 15:23.
                          What happens in my garage stays in my garage.

Коментар

Първоначално публикуван от F.i.f.o. Преглед на мнение
                            ...презерватив върши същата работа.
                            ПП презерватива е за телефона!
                            Освен това е идеално обяснение пред жената
                            Последно редактирано от silverfox; 18-02-15, 15:30.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                              Boss, то май яко, дизелово, за експедиции и транспортабелно не са на един рафт у магазина, щото само дизела му е поне половин тон.
                              Пиши едно МАЙ не са в магазина.........че така звучиш много убеден в това и се чудя аз колко разбирам от лодки.Ако ти се спори по темата с мен / я па я / взимаш отпуска или направо напускаш работа и почваме да спорим за лодки.Ма спорим,не се подпичкваме,на твои 10 морски мили аз слагам 1000,на модел видяна на снимка аз слагам каран.........и те така.Майтап да няма,но ние сме тия които карат на Западното в Щатите,като сметнеш,че работим за дильри от Сиатьл до Сан Диего и на година правим мили колко за обиколка или обиколка и половина по екватора...........бе давай да спорим,че имам още час и трьгвам да карам една.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tug.jpg
Прегледи:1
Размер:34.1 КБ
ID:5642483

Нордик или Рейнджьр тьгс на пьрво време,до 30 фута да не му се зори джипката,за джипка препорьчвам новата Секвоя,че тегли 10 000 спокойно.Долу горе какво изглежда бичмето

http://vrcloud.co/ma1736

Няма бюджет обаче и така само на сляпо стреляме.

По вьпроса за спирането на мотора - закачаш един 6 коня бензин на задника и,2 туби заврени за е така да има и забравяш греблата.Пьк и кога ти умре морски дизел ела ми се обади,за гледан говорим,а не за барутарници разни.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Няма да е морска, поне за начало, просто плацикане по разни гьолове. Не като великия гьол на Тасос де И бюджета е орязан, щото наследника изсмуква всичко

Примерно 2.5к€
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X