Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми надуваема лодка!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми надуваема лодка!

Абе и аз правих дъщерята по древна индийска Камасутра рецепта, пък не излезе индийче а живо българче! Та така и с лиценза... Yamaha...
    За останалото- не знам. Тоест знам, ама след като ония ден получих забележка "стига с това парадиране!" за това, че съм написал, че на път не тръгвам с полупразен резервоар, сега ще ти кажа само това- В тукашния магазин правилните неща за морето са от дясната страна на рафта. Добрите сделки са от лявата...
    Зависи къде и как ще го ползваш и какви са ти приоритетите. Аз като си сложа дисагите в багажника и осъзнавам, че дисагите струват повече от колата. Ама на магистралата има аварийна лента. В морето...

Yamaha, сглобяемо алуминиево дъно и хипалон. Спот, радио, ракети, ризи...
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Купи си двигател с име , и с малко повече кончета - а не по копие на истинските . Колкото и да ревнат в защита , това ми е мнението .Защото преди да е изтекла годината ще си го обявил за продажба.

Коментар

То, ако се стигне до продаване, добре. Понякога историята свършва доста преди това...
        https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Единствената ЯМАХА с друго име е Джонсън. Имах 20к.с. такъв и е просто ямаха с дуга кутия на мотора. Дори шнура за палене бе еднакъв.
          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
            За извънбордов мотор Yamaha. Да, и други има ама ... Yamaha!
            +1
            Ако парите не стигнат вместо лодка втора употреба бих те посъветвал за Yamaha втора употреба , винила старее , лепилото изгаря с годините . Най-добре всичко ново , като за лодката обърни внимание на дебелината на материала и гаранцията .
            GL420, G500

Коментар

Геновото не е по лиценз, а е копие на предпоследния модел Ямаха 4кс.... и не е 500лв по-евтино, 700... за лодка, ако не си купил още, може да погледнеш и моите... на 150м от Ямаха в София...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Дайте идея за резервоар на Джонсан 4 коня двутактов ,в момента няма никакъв дори под корпуса,преди е бил с някакъв преносим с помпичка и някаква бърза връзка която липсва стои само част от нея на двигателя.
                Между другото и пред смукача няма никакъв филтър някой да е наясно какво трябва да има там?Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130725_202925.jpg
Прегледи:1
Размер:97.3 КБ
ID:5505257Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130725_202936.jpg
Размер:84.2 КБ
ID:5505258Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130725_202951.jpg
Размер:92.0 КБ
ID:5505259Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130725_203002.jpg
Размер:82.5 КБ
ID:5505260Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20130725_202902.jpg
Размер:110.3 КБ
ID:5505261

Кофти снимки изобщо не ги прегледах преди това но на третата се вижда добре смукача и долу вляво по назад извода за горивото .

Коментар

И аз търся подобна лодка, но по-малка(около 2.5м. и теглодо20кг.) и само на гребла.Имах такава, но гумена(гумиран плат) и на 3-та година материята сдаде багажа от слънцето и солта-започна да изпуска по цялата си повърхност.Трябва ми да влизам на 200-300м. при сравнително спокойно море и при вятър духащ към брега!
                  Зяпам тези дни в нет-а и ми харесаха някои модели от трислойно PVC с някаква подсилваща мрежа, но се продават само онлайн без възможност да се види и да се пипне-някой да знае магазини в София за подобно изделие...или да търся в същите магазини, които препоръча колегата?
                  Извинявам се, че ползвам чужда тема, но вероятно някой има същите търсения, та да не пускам нова...
                  много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                    И аз търся подобна лодка, но по-малка(около 2.5м. и тегло до 20кг.) и само на гребла...
                    помисли и за варианта каяк

"3-слойно ПВЦ" не носи кой-знае колко полезна информация - важна е дебелината... например това от снимката е направено от 0.9мм 1100гр/м2 - същото, което се използва за моторни лодки от 2.5 до 4.5м... Иначе има и разни "плажни" изпълнения от 0.3-0.6мм ПВЦ, което дори не може да се напомпа до степен на не се огъват като стъпиш в тях...
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от потс Преглед на мнение
                      Дайте идея за резервоар на Джонсан 4 коня ...
                      Резервоарите за ИБ вече се правят от пластмаса... Вземи си 12л. ще ти трябва и горивопровод с подкачваща круша и щуцер за джонсън... А доколкото видях от снимките, липсва ти горивопровода от щуцера до карбуратора... На него вероятно е имало пластмасов филтър за горивото... Подобни има във всеки магазин за авточасти.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                        помисли и за варианта каяк

"3-слойно ПВЦ" не носи кой-знае колко полезна информация - важна е дебелината... например това от снимката е направено от 0.9мм 1100гр/м2 - същото, което се използва за моторни лодки от 2.5 до 4.5м... Иначе има и разни "плажни" изпълнения от 0.3-0.6мм ПВЦ, което дори не може да се напомпа до степен на не се огъват като стъпиш в тях...
                        Мислих за каяк, Тедо,но ми се струва нестабилен, че е по-тесен...а и скорост не търся, нито пък искам да се изправям!Просто искам да си стоя кротко и да ловя морска риба!И да има място за някоя по-финна "другарка"...и за една кофа за рибата(ако я има, де!)
                        Замислям се даже за плажния вариант от винил-има едни лодчици с дебелина на материала от 0.47мм.-добре ли е...?
                        Знам, че повечето ще кажат, че е несериозен вариант, но имах подобна лодка и бях супер доволен от нея.Чудесно се справям с гребането с всякакЪви корита-просто ми е необходима да се влезе малко, като се ослушвам, и оглеждам, като прасе в тикви за времето и вятъра, и ако не е за влизане не рискувам излишно
                        Кажи къде да търся такЪва?

Коментар

Имам колега който прави всякакви лодки от ПВЦ . Ако искаш мога да ти дам телефона му да си поговорите . От него знам че ПВЦто старее и вече след десетина години е много трудно за поддръжка .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                            Имам колега който прави всякакви лодки от ПВЦ . Ако искаш мога да ти дам телефона му да си поговорите . От него знам че ПВЦто старее и вече след десетина години е много трудно за поддръжка .
                            Предполагам, че правена по поръчка лодка ще е основателно по-скъпа от подобна серийно производство?
                            Знам, че PVC-то старее, но гумата старее още по-бързо, особенно, ако се ползва само на море...абе да изкара 3-4 години коритото берекет версим
                            Просто търся някоя лодка, която да си я нахлупя обърната на главата, да я хвана за стърчащите втулки за греблата и да мога да мина 500-700м. до водата
                            Въдиците, кофата и котвата ще хвана някой(някоя) друг(а) да носи...

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                              Предполагам, че правена по поръчка лодка ще е основателно по-скъпа от подобна серийно производство?
                              Не е задължително. В повечето случаи плащаш име а ПВЦто независимо от името старее .
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Благодаря за отговора ,вчера ми пратиха страхотен пвц резервоар туба 25 литра оригинален от йамаха с подкачваща помпа,маркуч,и два щуцера (бързи връзки) към тубата и мотора, но щуцера на мотора е малко по различен и не става така че ще бъде побългарен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X