Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мека "запушалка", лепкаща грес или ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мека "запушалка", лепкаща грес или ?

Добре де, oния катил тогава, на клипа, как ги запушва тия дупки? Ще ме накараш да отида и лично да го питам. Клипа е снимах на Mission Bay, на 2 мили от нас е. А за цепнатина няма ли да стане?
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Оня на клипа бачка в студена вода. Не на топлообменника.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        ...щях и да му пикам отгоре ма всичко беше солена вода и много близо до контакта,всеме да ми тресне пикалото
        Таман щях да питам тоя зеления кабел какво ще там..
        И като си помислих, че ако те прасне тока, ще ти станат макарите на фойерверки, а пикалото отива за кожа....
        Добре, че не питах..

Коментар

О запушва,за 3 минути докато пробие пак.Виж как е пробило в средата точно под контакта.Виж колко е дебел кабела и колко цепчица има.И това са началните снимки,като не стана 3 пьти и познай колко му сипах,така или иначе за нищо не става та му пернах половин кутия за цепка 2-3 мм.И пак проби.Скивай контакта на колко е,смятай колко налягане е имало.

Какво да питаш,аз вече говорих с меньжерката на магазина,с моя цветущ английски бях сьбрал сеирджии из половината магазин.Не ги знам дали вече го продават,тия дни чакай фендьри за носа да вкарат,че пак им сипвах вчера сутринта.

НЕ СТАВА,ЗА БЕЗ ПАРИ НЕ СТАВА,А КАКВО ОСТАВА ДА РАЗЧИТАШ НА ТОВА.Епоксито виж го как дьржи даже вьрху тоя сопол,3 дни каране и не мрьдна.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Вени зеления кабел е заземка,кьде какво тече вода по него е заземено само дето тоя нещо някой му забравил да махне боята ма се брои,че има заземка.То май и по тая причина топлообменника беше сдьл багажа.

Ясене то и при мен е студено,това е снимано в марината на загасени мотори и завторен кран,не цвьрчи вода.Топлообменника е за хидравликата на автопилота,а при 5 галона масло ега не загрее с малко вьртене,пишат,че трябва да го има и го монтират ма никаква работа не вьрши.Ако беше на трансмисия,на мотор примерно,даже на горивото да се замисля ма там това е мижи да те льжем.

Спрете да бьзикате брата,че ще вземе едно и ще ходи да пробва потьва ли лодка,после пак ще ги псува в магазина,а аз това вече го свьрших.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Аааа, не! Топла, студена, цепки... Отивам да взема едно, вие междувременно давайте идеи на какво да го пробвам.

P.C. Нямам спиране вече, амбицирах се!

Коментар

Пусни го в кенефа на магазина и шляпни водата,ако не мине ОК,ако мине .......имат да черпят.

Не се бьзикай,не става,бас на едни пари там каквито ги измислиш.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Чеповете ги бяха ползвали за разпалки на барбекюто
                  Имаше някакъв нацепен паркет последния път

Иначе го мернах клипа и викам да питам. USCG го препоръчват
                  Неможе ли да потопите нещо наблизо и да ги съдите

Коментар

USCG имат "удобрени" от тях неща. Другата категория е SOLAS. Самите USCG ползват SOLAS... С 2 думи- сигнален огън с размерите на клечка за зъби е удобрен от тях, но те самите си ползват големите SOLAS. Да не са луди да ползват сигнален огън дето се вижда със зор на 3 мили, гори 30 секунди и пълен т...к. 4 сигнални огъня струват $30.00. Един SOLAS струва $50-$60... Познай кой става и кой не. Нямам думи. Тоест имам ама четат и малки деца...

Коментар

Венцо ти на калитковците от бреговата охрана ли вярваш или на мен?Ония дето ни спира,пита от кьде идваме и след като му казахме,че от Хавай ни заби вьпроса А спирахте ли някьде.................Не можахме да намерим остров,няма и няма.................седи и се чуди какво да ни прави,а екипажа се попикава от смях.

Препорьчват.........те препорьчват да си купиш лодка без да имаш идея как се кара,да дойде някой да ми обясни за кьв чеп да го ползвам тоя сопол.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Купих си едно от тия с греста вътре. На първата снимка съм го снимал до кутиите за които говори брат ми. Греста струва $10, двукомпонентното епохи се вижда на снимката колко струва. Преди някой да ревне, че е скъпо, помислете дали няма да сте навити да му ръгате на коритото сто доларови банкноти само и само да го затапите. Зора е голям учител... Както се вижда и от снимката, размера има голямо значение.
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0745.jpg
Прегледи:1
Размер:62.3 КБ
ID:5447410

Както и преди казахме, за маркучи си има вулканизиращо тиксо, за кранове и всичко кръгло се ползват най високотехнологични чепове. Тая грес става /уж/ за цепнатини. Взех една 4 литрова бутилка и се опитах да и затъпя гърлото. После я стиснах с ръце. Не ми трябваше да се напъвам за да накарам тапата да изплюе.

Име:IMG_0746.jpg
Размер:41.7 КБ
ID:5447411Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0747.jpg
Размер:33.4 КБ
ID:5447412

После сцепих дъното. Нали не се очаква дупката да е на плоска повърхност. Там чудото издържа на вода, тръскане, надуване с бузи. Готиното е, че даже и на терсене място, може да се моделира като пластелин и да се затапи.

Име:IMG_0748.jpg
Размер:39.6 КБ
ID:5447414

Най-накрая омазах бутилката с крем Нивеа. Симулирам мазно машинно отделение. Грестта веднага се смеси с крема Нивеа и спря да лепне. Това не го виждам как ще залепне на нещо омазано с масло или машинна грес. От опита с Нивеата нямам снимки, омазах се и нямаше как да го снимам.

Име:IMG_0749.jpg
Размер:37.7 КБ
ID:5447415

Целия експеримент беше проведен на температура 20 градуса. Моите заключения са- става за малко да се затапи цепнатина на чисто място. Опаковката е малка. Ако ще тече от 30 сантиметра дълга цепнатина, аз мога много лесно да изгребвам с кофата това което влиза. Ако е по-голяма цепката, една кутия няма да стигне. Ако се сложи от вън на борда, естествено е да държи повече на налягането. Гадно се мие, сапуна не му действа почи никак. Топлата вода го размеква.

Коментар

Браво за обективния тест.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                            Венцо ти на калитковците от бреговата охрана ли вярваш или на мен?...

Аз затова питам

Ник, мерсаж. Очевидно тия $10 по-добре да се дадат за Ben & Jerry

Коментар

От къде и на каква цена да се снабдя с такова г-но за всеки случай да си имам?

Коментар

Първоначално публикуван от Rady1st Преглед на мнение
                                От къде и на каква цена да се снабдя с такова г-но за всеки случай да си имам?
                                http://www.westmarine.com/webapp/wcs...T%20&TypeAhead

Аз го взех от този магазин. За България, не знам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X