Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пясъкоструй за алуминиева лодка Прогрес 2м?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пясъкоструй за алуминиева лодка Прогрес 2м?

Най напред за много години на всички. Така по темата,все пак ми се искаше да стане по лесния начин и днес занесох един капак от задната част на лодката на пясъкоструя за проба ама нещо резултата не ми хареса. Алуминия стана на едни ситни вдлъбнатини не е нещо фрапиращо, но може би около 1/10 от покритието ще се изтъни. И май този вариант окончателно ми отпада, тъй като не предлагат по-мек абразив освен речния пясък който използват. За тези който се интересуват за пясъкоструене взимат по 20 лв. на квадратен метър.

Коментар

моята я изчистиха с песъкоструй, но с намалено налягане... отне им 3-4 дни... Боядисах я с автогрунд за алуминий и автобоя... Вече 2 години няма проблем - хвана доста здраво... Обаче лодката е американска и алуминия е към 3мм... Романтиката е бая кекава...
      не намирам друга снимка в момента...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:27012013010.jpg
Прегледи:1
Размер:97.8 КБ
ID:5448152Натиснете снимката за да я уголемите

Име:27012013012.jpg
Размер:93.2 КБ
ID:5448153

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:27012013013.jpg
Размер:93.2 КБ
ID:5448154

Коментар

неволно съм объркал "Прогрес" и "Романтика"... Втората е малка преносима /на ръце/ лодчица...
            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Охоу, разделът за водоплаващи аре ве живнете малко....пролет иде стегнахте ли лодките, припалихте ли аутборд енджин-ите. Аз дави кажа съм боядисал прогреса - бял отгоре и отстрани с черно дъно, като всичко е двукомпонент полиуретан, нови стъкла от плексиглас му направихме ама днес при монтажа едното се спука, ама карай ще го правим друг път.
              п.с. Отне ми един месец грубо да я подготвя и да я боядисам. Двама - трима помощници и около 350-400 лв. за материали.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:22022013093.jpg
Размер:60.2 КБ
ID:5457073

Коментар

Браво добре напредваш.Лек и ползотворен сезон.

Коментар

Прозрачният полистирол (плексиглас) е неподходящ за употреба в транспортни средства.
                  От слънцето пожълтява, появяват се много микропукнатини, драска се и е чуплив
                  По-правилно е да се използва плътен поликарбонат или PETG.
                  Ако не си грундирал корпуса преди полиуретановата боя, нищо не си направил.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Прозрачният полистирол (плексиглас) е неподходящ за употреба в транспортни средства.
                    От слънцето пожълтява, появяват се много микропукнатини, драска се и е чуплив
                    По-правилно е да се използва плътен поликарбонат или PETG.
                    Ако не си грундирал корпуса преди полиуретановата боя, нищо не си направил.
                    Как бе Колега, знаеш ли що праимър му налях, после търкай със скочбраит .......отделно лично от тебе взех идеята да я боядисам с полиуретанова боя, чак в колор центъра скандал стана, като разбраха, че искам да купя полиуретанова за да боядисвам алум. лодка и искаха на всяка цена да ми продадат едно гръцка двукомпонентна - акрилна боя........

Коментар

Ок- не съм те разбрал Успешно каране
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X