Обява

Свий
Няма добавени обяви.

DIY Моторна лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: DIY Моторна лодка

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
    Моят излезе около 400лв с всичко, като лодката е 5м
    сигурно е станало преди 2011г - в момента самоделен колесар не може да се регистрира... а на БГ-фирмите само минаванета през ДЕКРА им излиза толкова пари...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Да - преди 2011г е. Вече всичко е за благото на търговците...
      Иначе колесарът е със собствено тегло 180кг а товароносимостта е 550.
      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:63.jpg
Прегледи:1
Размер:202.1 КБ
ID:5354450Нещо такова ли ,тази е със 120 кс , Върху носовата част се поставят шалтета за плаж и т.н.

Коментар

Нещо такова. Аз съм направил моста да се мести, за да може да се нагажда и за друга лодка с друг център на тежестта.
          То и лодката ми е доста подобна.
          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От опит научих че така наречените " Blowrider" лодките с открит нос са краЙно неудобни ,почти е невъзможно да се возиш отпред с по-голяма скорост дори в летните жеги се умира от студ , губи се сухо място за елементарен багаж . иначе добре изглеждат имах такаваНатиснете снимката за да я уголемите

Име:10а.jpg
Прегледи:2
Размер:47.3 КБ
ID:5354514

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
              На мен ми доставя удоволствие да знам,че аз съм сътворил нещо и че е мое дело. Не ми трябва да се фукам с лъскави намазани с автобронзант каки като по филмите,а искам да имам по-стабилна лодка (от гумената ми) да мога примерно каса бира да си сложа,нещо да не горя от слънцето,да мога да си сложа въдичките примерно и такива нормално-оперативни летни мероприятия. Вече вътре да има 50 инчов тв и пр. нямам това в предвид.За скорост,пак не търся мега скорост,ама все пак да не е по-бавна от мен с греблата,поне 4-5-6 възела (нормално е мисля),ще си я ползвам на язовира и май като гледам ще е 10-15 пъти на сезон (ама може и пък всеки ден да я ползвам )

Благодаря за мненията на всички,но до сега никой не е казал ето ти размери,трябва ти това и това и еди си толкова време и пари,а и това искам да чуя.Мечти,какво да направим...трябва да ги следваме все пак Иначе е ясно,че ще е боджетно изпълнение,защото ако имах едни 20К лв,нямаше да я има темата.А съм сигурен,че примерно за 3000 лв. ще си направя много по-добра от тези,които се продават за същата сума.
              Намери в нета и прегледай ето тази "книжка". Не знам дали си в час сруския, но това беше библията на начинаещия лодкостроител преди тоталното навлизане на интернет по нашите земи.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 030.jpg
Прегледи:1
Размер:91.5 КБ
ID:5354621 Вътре има и доста подробни чертежи като за първа лодка.
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Които не се е занимавал е построяването или ремонта и реконструкция на лодка той не знае за какви разходи става дума . просто няма нищо общо с автомобил , тук всички болтове и видий тръби и тем подобни трябва са иноксови ,а при тези цени на смоли и стъкломати маи в повечето случаи сметките не излизат, а за направата на читав колесар под 1000лв трудна работа само киловите ролки са по 30-тина лева броя ами опорни ролки ,ос с спирачки ,гуми,джанти ,лапа и д.р пошибалки труда маи не смятам

Коментар

Така ли ще завърши тая тема? Имам мечта > имаХ мечта >Край.
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                  X