Колеги,от доста време имам една идея,мечта или както и да се нарече,светлинка,която ме кара да си направя лодка.Лодка,ама не точно лодчица,ами нещо малко по-голямо,защото имам гумена,ама ми се иска нещо по-стабилно и по-голямо.Около 5 метра (и повече),стабилна,да мога да си слагам въдиците,чадърче и биричка.Да има място къде да се опъна примерно (или мадами) Нещо от сорта на
като форма и
това като вид и дизайн,може и по-голяма,стига да може да се кара с кола на платформа. Идеята ми е,да мога да си плавам по язовира (Копринка) и да си я прибирам в Казанлък.
Въпроси-много,като се започне от това дали си заслужава (желателно е) аз да я правя,до там за съвети за материали,чертежи изисквания и пр. Знам че трябва и регистрация,както и свидетелство за управление и за това искам да знам.Общо взето,всичко,което е нужно.Не смятам да се кара другаде (не е изключено обаче) и мисля да бъде с бордови двигател.
Всяко мнение ще ми е от полза и би послужило.Разгледал съм темите тук,в нариба и разни руски сайтове основно,горе долу придобих представа,че заниманието не е за 2-3 седмици.
Въпроси-много,като се започне от това дали си заслужава (желателно е) аз да я правя,до там за съвети за материали,чертежи изисквания и пр. Знам че трябва и регистрация,както и свидетелство за управление и за това искам да знам.Общо взето,всичко,което е нужно.Не смятам да се кара другаде (не е изключено обаче) и мисля да бъде с бордови двигател.
Всяко мнение ще ми е от полза и би послужило.Разгледал съм темите тук,в нариба и разни руски сайтове основно,горе долу придобих представа,че заниманието не е за 2-3 седмици.
Коментар