Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Понтонна лодка в морето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Понтонна лодка в морето

То изобщо не съм виждал такива по пристанищата или вомерто, камо ле под наем. В Ропотамо има две, обаче са туристически и са много по-големи и стоманени. И да ги изкараме в морето, представа много няма да добия.

За какво ми е от Гърция, при условие, че ЕХТто стои тук в един язовир и чака да се начудя. Шперплатът не ме плаши като материал, щото дървото с тези дълги влакна много добре поглъща и гаси вибрациите. Проблем е гниенето, ама то в солената вода или на директно слънце кое издържа дълго време без поддръжка... Освен това, надявам се че конструкцията е изчислена само с напречните алуминиеви профили и завинтените отгоре пласкости нямат роля в якостта на конструкцията, ами са просто товар.

Коментар

Скачай,като идея е добро или най-доброто за гладко море.Цените ти ги знаеш,аз тия не сьм се и замислял колко са като цифра или колко време отнема направата на едно такова.

За това ти трябва и рампа,имаше списьк с рампите по нашето Черноморие и не бяха много,но поне вьв всеки курортен град имаше по една.Вече кой колко иска за ползването им и как е с паркинга няма как да знам.

Имаш ли им някакьв линк на тия,схема на чудото или характеристики някакви?
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

На язовир Кърджали има подобна лодка, даже се и продава. Видях я на ход с цялостно затваряне на палубата- конструкция и PVC
        Изглежда доста интересно с навеса- все едно че си вкарал каросерия на камион в язовира.
        Говорих и с човека, който разхожда туристи с нея- много комфортно, много пиене, но изчезва тръпката

Коментар

Едно еретично подсказване - руските "плавдачи". Също алуминиеви и негниещи и с по-добра според мен форма на понтоните.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X