Обява

Свий
Няма добавени обяви.

търся компетентно мнение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: търся компетентно мнение

Първоначално публикуван от BAI MILE Преглед на мнение
    лодката беше изпробвана днес, ама много върви тва нещо бе вдигнах 80км. а имаше мегдан за още ама ме достраша километража показваше 80км а джипиеса 84км абе много върви и най интересното пуснахме го на вода и запали докато чукнах ключа, маневрена е много, изпробвах я идеална е за кльонк. ами и да се похваля вече я и капарирах и другата седмица ще я прехвърляме на нотариос и после в ДИК-а ами това а и крайната цена падна на 5000лв. направо много се кефя.Благодаря на всички за мненията и помоща.Мерси.
    А честито!!! Кефа е голям, нали?

Коментар

Честито и от мен. Дълго време безпроблемно да и се радваш!
      Преди ИАМА обърни внимание на задължителното оборудване, което в твоя случай идея си нямам къде ще го денеш
      Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

кефа е огромен, за толкова години с ветерока на дървената лодка нищо не съм разбрал, иначе лодката е оборудвана с всичко защото в началото на лятото е регистрирана и е регистрирана като рибарска лодка а не като туристическа има голяма разлика в нивото на оборудване за двата вида а и данъка е друг на тази лодка данъка е 1.28лв смешна работа а ако беше регистрирана като туристическа данъка щеше да е от порядъка на 70-100лв. Благодаря на всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X