Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремаркета с активен мост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не може ли да се ползва мост с диференциал ,като на теглещата машина и към него електромотор от електромобил с достатъчно мощност да върти този мост, а ако ремаркето е с 2 моста може да се ползва електромотор с диференциал от тесла и пуска въртящ момент едновременно към двата моста на ремаркето. електромотора закрепваш в средата под пода на ремаркето, свързваш му каретата с по един кардан към мостовете , за да може да имат ходове. Само трябва да изведеш една батерия ,която да може да устиска известно време, все пак няма да се ползва постоянно а само периодично. И оборотите на електромотора могат да се контролират с потенциометър от педала на газта. Натиснете снимката за да я уголемите  Име:tesla.jpg Прегледи:0 Размер:108.5 КБ ID:6985388
    Този е от тесла S85 и предполагам има предостатъчно въртящ момент ,за да завърти двата бавни диференциала.
    Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
    Ford Fiesta 1.4 Tdci

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Без електроника която да го играе междуосев деферинциал няма да стане . Нещо трябва да изравнява оборотите на водещите мостове на влекача и ремаркето .

• Juiced
      Juiced коментира
      Редактиране на коментар
      Аз предполагам,че тази екстра ще се ползва само когато се окопае в коловози и няма да има голямо значение, както на сух асфалт, просто в коловоза и калта всяка помощ е от значение, единствено посоката е важна, но с два моста от камаз, ще се получи добре ми се струва. Най-сложното тук е да се предвиди завиването на предният мост на ремаркето.

Убедително е предложението. В тая посока ме провокирахте да се замисля и относно замяната на батерията със 35 KW заварачен генератор задвижван от силоотводния. Но наистина това си е добра идея за която Ви благодаря.

Коментар

Затова началната ми идея беше да има задвижване аналогично на задвижването на предния мост на Т40.

Коментар

По икономически изгодно ще ти бъде да купиш правилната техника... Мотор от Тесла за вадене на дърва - да бе , да....
        Фиат Купе
        Опел Фронтера В
        Мицубиши Паджеро Пинин

Коментар

• Juiced
          Juiced коментира
          Редактиране на коментар
          Има ги под път и над път вече тези мотори(а и не са цифра), и хубавото в случая е че е с диференциал, за това предлагам от тесла.

С еднопосочна муфа към кардана от силоотводноя и редуктор определено е с най- ниска цена, макар и да звучи араично.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X