Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Caterpillar

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Caterpillar

Това ми е втория катрапиляр -комбиниран на който работя и нямам забелешки те са нови машини и изключително здрави ,относно до подръжката докато е в гаранция обслужване се прави задалжително в сервиза им на бул България или на посочено от нас място изпращат екип ,иначе след като изтече гаранцията сам си сменяш масла филтри ,Работил съм и на касе 580супер к 93г ,и тои е много здрав но при него бая маркучи гръмнах и то защото се протриват от движенията , сервиза им е на слатина в борсата

Коментар

Познайте какво произвежда полският Стлова вола (Сто вола)? Да сте видели скоро машини с тази марка?
      Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
        Познайте какво произвежда полският Стлова вола (Сто вола)? Да сте видели скоро машини с тази марка?
        Stalowa wola
        Името няма нищо общо с волове, числото 100, или пък със стоманата.

Коментар

Много добре знам името и марката, това е закачка, така им викаха машинистите едно време. Сто вола, но половината измрели.
          По време на приватизацията ги купиха Катерпилер и сега произвеждат машини с такава имблемъ.
          То комай преди не бяха техни лицензни...
          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

МОЩНА машина вдъхваща респект!

Коментар

Като става дума за такава техника, някой знае ли откъде може да се намери ходовия хидромотор за колесен CASE Poclain?
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Колеги работил съм на над 20 двадесет различни машини Кат както и на почти всички други марки, машините работеха по 24часа 7дни в седмицата при много тежи условия. Кат се оказаха най добри между другото бяха произведени във Гренобъл Франция.

Коментар

Лично мнение: CASE made in France е гола вода, пълна скръб

Коментар

ЗДРАВЕТЕ НА ВСИЧКИ .Нов съм във форума и ще се радвам да споделям мнения ,коментари относно тежката техника защото съм и луд фен .За Катерпилара знам че са добри,специално за булдозерите но и лакоми типично за американските машини .За надежноста им съм чул доста неща но за мнение нямам все още опит. Ако става въпрос за Комацу това е друг въпрос.Съвършенни машини,високо технологични,икономични и надежни. Баща ми е работил 12 години на D-355 в Пътни Стоежи по кумунизма.Страшна машина за това време само смяна на масла и веднъж ножове на греблото.За мен най-надената машина си остава Komatsu .Говорил съм с много машинисти.Това е лично мнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X