Кейса е много добър комбайна особено 2188 и още повече 2388 но сравнени с Доминатора просто няма логика да купиш тях. Обслужването на кейса е в пъти по-скъпо ,части имат 2-3 фирми в България ,повечето части ще са ти внос и ще ги чакаш , гресьорките са цолови и струват по 2-3 лева парчето ,като цяло всички части са адски скъпи сравнени с на класа. Доминатора е правен като всеки клас от вестник и най-много ги мори гниенето. От там нататък ако намериш запазен комбайн после дори при авария имаш над 10 фирми продаващи оригинални части и отделно от Украйна има старшно много части от лошо качество до качество като на оригинална част ,но на по-ниска цена.За мен най-важното е поддръжката на комбайна и избора точно поради това винаги отива към Клас. Аз жъна с Massey Ferguson 36 ,с който жъна по стечение на обстоятелствата - взех го на изплащане и за много малко пари от големия арендатор при нас.Но ако трябваше да търся да купувам комбайн със сигурност ще е клас. Не защото е по-хубав. Напротив класа отстъпва по толкова много неща на фергюсъна ми и като технология и като изпълнение за времето си. И като електроника и като качество и като дебелина на елеватори и ламарини. НО частите ги внасят 2 фирми.Почти всичко чакаме от Франция ,цените са умопомрачителни. От една година купувам части само от дълар на MF от Украйна където цените са 3-4 пъти по-ниски. И за да не се вкарваш и ти в този филм си намери един запазен клас и ще те изкара още дълги дълги години. Познавам хора със земя и пари за един лексион например ,но си внасят от Германия запазени Доминатори било то Мега или не.

Коментар