Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Управление на багер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Управление на багер

На мен ми беше много интересно от началото,първо взимах книгата за потдръжка и управление на машината и я изчитах от край до край.После започвам да разучавам кое какво е(то разликите са само по електрониката и компютрите)и накрая тестване.
    Beta 450 RR-Factory
    0039 3206052599

Коментар

Първоначално публикуван от xpu100 Преглед на мнение
      Ето един майстор багерист.

Ммммм, даааа, този кара курсовете при нас, беше от по-слабите ученици Ще потърся да кача клипче на някой от отличниците
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Виж ся колега,мен ме направиха багерист по трудния начин както винаги(щоли не се учудвам) и то за 10 лв,истината е една-от практиката по-голям учител няма и най-важното е да ти работи мозъка щот ако не работи и той на пълни обороти-нищо не става!така че ако имаш желание и търпение щот без ядове и сополи няма да мине-ставаш професионалист,ако нямаш-не!относно движенията на колегата отначало-първо свикни с единичните движения,после си ги комбинирай колкото и както на теб ти е удобно!а историята за 10-те лева ще ви я разкажа друг път ))но сериозно-така стана!

Коментар

Здравейте.
          Ще се възползвам да попитам в темата за управлението на багер.
          Дали някой е запознат с управлението на мини-багер. Марката е някаква италианска , по модел на кубота. Въпроса ми е за веригите. Те са с променящо се разстояние. Но не знам как да задействам тази им функция. Моля ако някой е запознат да отговори. Има бутон на лоста за греблото, но при натискането му не се получава нищо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X