Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко ампер/ч (минимум) трябва да е акумулатора за багер Беларус/82г?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колко ампер/ч (минимум) трябва да е акумулатора за багер Беларус/82г?

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
    Аз моя болгар го паля със 180а акумулатор или два 70а вързани за 24 волата,а до твърдението че може да се запали болгар с 70а акумулатор просто няма как да стане ,превърта вдигателя един път и това е.
    Да се обзаложим, моя пали с 55 а.ч. без проблем дори и зимата.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
      Да се обзаложим, моя пали с 55 а.ч. без проблем дори и зимата.
      Да,да и един мармот завиваше шоколада,колега със 75ампреа едвам преварта двигателя пък какво остава за 55,освен ако твоя беларус не е от тия двуцилиндровите тракторчета.И за в бидеще не прави подобни изказвания, в тоя форум повечето сме на ти с техниката и това няма как да мине,твоя облог е по скоро за тънинг.бг форума.
      0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
        Да,да и един мармот завиваше шоколада,колега със 75ампреа едвам преварта двигателя пък какво остава за 55,освен ако твоя беларус не е от тия двуцилиндровите тракторчета.И за в бидеще не прави подобни изказвания, в тоя форум повечето сме на ти с техниката и това няма как да мине,твоя облог е по скоро за тънинг.бг форума.
        Доообре, пожелавам ви някога да си оправите стартера, а вероятно и някоя кабелна връзка.А на моя ще му преброя цилиндрите и ще пиша, може и 2 да са, не съм се заглеждал
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ако всичко е наред,пали и със 55ач,не ще ли,има проблем най-вероятно в стартера(разпоен ротор),някоя хлабава връзка,ръждясала или нагоряла ключ-маса.Намира се относително лесно,при въртене не-добрият контакт започва да пуши,трябва да се почисти от ръжда и да се стегне прилично.Имам три такива дарака,и ги паля с каквото имам под ръка,оригиналната комбинация от два 6в акумулатора изобщо не е задължителна.
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X