Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какъв е този съветски влекач?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: какъв е този съветски влекач?

Амин!

Коментар

жить ему гражданской жизнью долго и счастливо.
      не убивайтесь так,дамочка! вы так не убьётесь!

Коментар

Първоначално публикуван от borislav82 Преглед на мнение
        такива са нашите
        Това,където го ползвате за снегорин е АТС-59Г.Машината отдясно на него,която се вижда само частично е АТ-С.

Коментар

Първоначално публикуван от borislav82 Преглед на мнение
          имаме и от другия вид но са съвсем различни и по управление ,задвижване
          Това е АТ-С.

Коментар

Колега каде ги тея машини в Добрич ако си вътрешен човек може ли да намина някои ден да ги поразгледам (ако е удобно) благодаря ти предварително.
            0878 847 325 Наско

Коментар

От: какъв е този съветски влекач?

И двата са АТС 54 и 59 г почти нямат нищо общо помежду си освен двигателите от т- 34 при 59г е много интересно обдухването (охлаждаето)на радиатора става на принципа на пулвелизатора с скороста на изгорелите газове,раликата между двата е от земята до небето заз и мерцедес.

Коментар

Колеги възможно ли е трансмисия за АТС 712 / заден мост, скоростна кутия и раздатка / да струват 250 лева предлгат ми една оферта и имамам някакви съмнения. Колко всъщност е реалната цена на тия части в момента, ако са нови?

Коментар

Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
                  Колеги възможно ли е трансмисия за АТС 712 / заден мост, скоростна кутия и раздатка / да струват 250 лева предлгат ми една оферта и имамам някакви съмнения. Колко всъщност е реалната цена на тия части в момента, ако са нови?
                  Възможно е,ако е от военните или ГЗ.Иначе,дори и на скрап струват повече.. Имат ли и други части?

Коментар

Не знам, аз първоначално отказах защото всичко ми се видя съмнително.

Коментар

От: До: какъв е този съветски влекач?

Първоначално публикуван от nasko.kolev Преглед на мнение
                      Колега каде ги тея машини в Добрич ако си вътрешен човек може ли да намина някои ден да ги поразгледам (ако е удобно) благодаря ти предварително.
                      съжалявам колега но няма как да стане те са в двора на фирмата а там няма как да влезеш инъче от далече се виждат и 5-те АТС-а това е в кв.рилци накрая на изхода за силистра в дясно от бензиностанцията се виждат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X