Обява

Свий
Няма добавени обяви.

какъв е този съветски влекач?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• какъв е този съветски влекач?

Някой знае ли точното наименование на този армейски влекач?
    Изглежда доста стар модел.Дали може да се купи такъв от някъде?
    Прикачени файлове

До: какъв е този съветски влекач?

По спомени АТС-Т мисля че се казваше.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

АТЛ-артилерийски теглич лек.

Коментар

АТС. Среден. АТЛът прилича на газка с вериги.

Коментар

В с. Лозен (долни) малко под училището има един и от години не го карат, питай колегата Nik той сигурно го знае или поне би могъл да разбере дали ще го продават. Успех.
          идеите са навсякъде и даже не ги заключват

Коментар

Това е АТС , да може да се купи , но доста им надуха цените , ако те интерисува врътни един телефон щте ти намеря 0888 828260 Камен
            Доста добра машина двигател Т34 от разбиращ човек , лесен за обслужване,
            лесен за каране, има си някои особенности , но общо казано е добра машина,Сасипъл съм 2 и на няколко съм правил всевъзможни ремонти
            Лебедката както виждаш въжето е отпред, хубавото е че може да се обърне въжето да е отдзад
            Слаба страна им е при много рязък завой или при много голям наклон да хвърлят вериги , т.е веригата изкача от звездочките.Хубавото е че веригата можеш да я скъсаш където ти е удобно и с крик и няколко лоста , малко псувни да я нагласиш.За мен това му е най слабата страна. Вътрешните резервоари сабират 300 л, а външните мисля че бяха 250 л.
            Управлението е с 2 патерици , и е много добро, с нови накладки , , по точно феродо и добра регулировка е като детска играчка.Никога не се бях качвал на подобна машина, за 2 дни нямаше място от кадето да не мина и място където да не обърна.Но там където има лед не ти препоръчвам да се пробваш, абсолютно неуправляем , има едни котки които се слагат по веригите , спасяват до някаде,ама ако си на воина , риск си е
            2 реда седалки , които са кожении и доста удобни , Лебедката се управлява от водача или от патника до него , като казвам до него има предвид че ги разделя метър двигателлебедката има и скорости и си мисля че я водят 45тонна,Ако има нещто питай
            Последно редактирано от Камен Калчев; 25-11-08, 07:30.
            "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Първоначално публикуван от Камен Калчев Преглед на мнение
              Това е АТС , да може да се купи , но доста им надуха цените , ако те интерисува врътни един телефон щте ти намеря 0888 828260 Камен
              Доста добра машина двигател Т34 от разбиращ човек , лесен за обслужване,
              лесен за каране, има си някои особенности , но общо казано е добра машина,Сасипъл съм 2 и на няколко съм правил всевъзможни ремонти
              Лебедката както виждаш въжето е отпред, хубавото е че може да се обърне въжето да е отдзад
              Слаба страна им е при много рязък завой или при много голям наклон да хвърлят вериги , т.е веригата изкача от звездочките.Хубавото е че веригата можеш да я скъсаш където ти е удобно и с крик и няколко лоста , малко псувни да я нагласиш.За мен това му е най слабата страна. Вътрешните резервоари сабират 300 л, а външните мисля че бяха 250 л.
              Управлението е с 2 патерици , и е много добро, с нови накладки , , по точно феродо и добра регулировка е като детска играчка.Никога не се бях качвал на подобна машина, за 2 дни нямаше място от кадето да не мина и място където да не обърна.Но там където има лед не ти препоръчвам да се пробваш, абсолютно неуправляем , има едни котки които се слагат по веригите , спасяват до някаде,ама ако си на воина , риск си е
              2 реда седалки , които са кожении и доста удобни , Лебедката се управлява от водача или от патника до него , като казвам до него има предвид че ги разделя метър двигателлебедката има и скорости и си мисля че я водят 45тонна,Ако има нещто питай
              Колега, сигурен ли си че си карал точно такава машина?
              Според мен говориш за АТС 59 Г който е с танков двигател 12цил.
              Този стар дръгел на снимката е с двутактов дизелов двигател 4 или 6цилиндъра не си спомням точно..
              Според мен е някакъв модел АТЛ,защото е доста по малък от АТС 59Г
              Въпроса е какъв модел точно е?
              В Гугъла не излиза на АТ-Л....

Коментар

е, този път повярвайте на Стефан, тези той ги сънува и насън кат го бутнеш, изплюва ТТ данните

в гуглето има достатъчно картинки, търсете "Артиллерийский тягач АТ-С"

линк 1

линк 2

Коментар

Маркировката на двигателя на това чудо е В 2 с мощност 500 конски сили освен че е двигателя на легендарната 34ка е най здравия руски дизел правен някога .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Абсолютно съм сигърен и това е АТС моторъте е от Т34. както колегата е писал много корав двигател.
                    "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Мисля че е същото. Снимано е в двора на едно поповско училище. За сравнение до него има две по-"конвенционални" машини.

Коментар

Много добра тема продалжаваите да разяснявате,снимки моля и истории
                        0885 297985,мтел-Радо
                        0876 556870,виваком като домашен

Коментар

Явно че наистина се води някакъв модел АТ-С.
                          Ето снимка на един оцелял АТ-Л...
                          Прикачени файлове

Коментар

Точно АТ-С си е. Знам поделение, в което АТ-С и АТ-Л бяха основните влекачи, десетки. Доста са ми друсали бъбреците в далечната 1981-ва. Поделението го ликвидираха мисля... през 2001 Но дали можеш да си купиш, не знам...

Коментар

АТС е тва друже,знам 3 дето се продават етва е най хубавия на колега от Бургас...
                              Прикачени файлове
                              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X