Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за танковете

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос за танковете

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    То сегашните млади за какво ли ще си говорят след 20 години като седнат на по ракия
    Как за какво ,меки китки ,кока,дрифт и др. все ще намерят за какво
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от balkanjiata Преглед на мнение
      Па ние, в Искрец, ако некой
      си извръне танко, само викаме
      мангалите, и ... след 15 минути
      го нема!

п.с. А за те тоя, на горното фото,
      им требат 20 минути!
      Я гледай ти не знаех че имам селски в форума.

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
        Как за какво ,меки китки ,кока,дрифт и др. все ще намерят за какво
        Ох, не ми говори. Моите синове утре започват учебната година съответно в 7 и 8 клас. Знаят какво е дрифт, даже, когато се мъчех да ги убедя, че не е кой знае какво, те ме контрираха: ми айде направи го де! Иколкото и да ги убеждавах, че двигателя на "Astra"1.4 е крайно недостатъчен като мощност и /любимия на quadra/ въртящ момент и че си требе задно, те не искат и да знаят.
        За мека китка знаят, но не го коментират с мен... Защо ли?
        За кока си мисля,че не знаят какво е, но можеш ли да бъдеш сигурен. Надявам се никога да не разберат какво е.
        Пази Боже.
        Ех, няма нищо общо с темата, но в момента слушам през слушалките любимия си албум на Iron Maiden и нещо съм се размекнал-припомних си ученическите години и ме е обзела една носталгия по миналото, та съм склонен да си изливам душата, стига да намеря някой, който е съгласен да ме слуша. Пък и тая каменица...
        Не, наистина това няма нищо общо( Я се стегни бай Николае), ако модераторите преценят да изтрият този пост или да го забучат където му е мястото.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

До: Re: За танковете и

Първоначално публикуван от NucO Преглед на мнение
          http://www.achtungpanzer.com/pzgal.htm
          Ето го гътнатия Тигър
          Че то на този тигър си му трябва една ръчна граната под лявата верига и пак си е на крака Глупави немци. Чуди се що са загубили войната!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Ох, не ми говори. Моите синове утре започват учебната година съответно в 7 и 8 клас. Знаят какво е дрифт, даже, когато се мъчех да ги убедя, че не е кой знае какво, те ме контрираха: ми айде направи го де! Иколкото и да ги убеждавах, че двигателя на "Astra"1.4 е крайно недостатъчен като мощност и /любимия на quadra/ въртящ момент и че си требе задно, те не искат и да знаят.
            За мека китка знаят, но не го коментират с мен... Защо ли?
            За кока си мисля,че не знаят какво е, но можеш ли да бъдеш сигурен. Надявам се никога да не разберат какво е.
            Пази Боже.
            Ех, няма нищо общо с темата, но в момента слушам през слушалките любимия си албум на Iron Maiden и нещо съм се размекнал-припомних си ученическите години и ме е обзела една носталгия по миналото, та съм склонен да си изливам душата, стига да намеря някой, който е съгласен да ме слуша. Пък и тая каменица...
            Не, наистина това няма нищо общо( Я се стегни бай Николае), ако модераторите преценят да изтрият този пост или да го забучат където му е мястото.
            А бе Кольо! Гледам с теб сме си направо набори - аз съм само с година преднина - ама гледам с материала си много по-напред: аз имам само едно дете и то утре ще е във трети клас. Това, с което ме шашна обаче е "дрифт", ако изобщо така се пише, и какво е това бе, братле, питам сериозно?!?!
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

И аз се заинтригувах!
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Тези 50 тона стомана не подскачат с лупинг от граната под веригата.Виж един снаряд от кораб нещо от сорта на 350 - 450 мм върши много добра работа.И именно в северна Фанция,в Нормандия Са подскачали тези Тигри и Пантери.непосредствено след десанта там.Някъде в Бокажа...

Коментар

...,.http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...php?t=18318,в линка пуснат от колегата има "дрифт" с Фронтера.За съжеление,опита ми,преди малко, да копирам само линка,нещо не беше сполучлив.
                  Последно редактирано от taran; 15-09-07, 20:13.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

А-ааа! Това ли било? На мен ми звучеше като нещо от сферата на наркоманиите! Баси, колко съм дрът.
                    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                      А-ааа! Това ли било? На мен ми звучеше като нещо от сферата на наркоманиите! Баси, колко съм дрът.
                      Знае ли човек,може и на няква наркотична зависимост да се дължи,не само на тъпота...
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                        А бе Кольо! Гледам с теб сме си направо набори - аз съм само с година преднина - ама гледам с материала си много по-напред: аз имам само едно дете и то утре ще е във трети клас. Това, с което ме шашна обаче е "дрифт", ако изобщо така се пише, и какво е това бе, братле, питам сериозно?!?!
                        Това което пуснаха колегите като обяснение на "дрифт" е слабо. По дискавъри даваха едно филмче, и там се разбира кво е истински дрифт. То си е състезание, на което главната цел е не толкова да финишираш пръв, а да забавляваш публиката вземайки завоите с вратите напред. Зародил се е в Япония, но става много популярен и в Щатите. И хубавото е, че не е необходима някаква скъпа кола- най-популярната била някаква тойота модел 198... година. Да видите тези японци как минават на сантиметри от стените и ограничителните конуси, и то с доста голяма скорост и настрани. Майстори.
                        Пък за "материала"-така се случи. Нали знаеш, като дойде сляпата неделя... А бях само на 22... Нямаше кой да дава акъл, всички викаха "браво, много хубаво", А сигурно са си мислили: "А така, няма само ние да сме вътре".
                        Ееех...

Коментар

http://www.vbox7.com/play:2848e284
                          http://www.vbox7.com/play:4c5226f0

Ей Ви "дрифт" и то по темата . И на Х'асфалт яко се пързаля.

Коментар

Познайте как спира танка http://rutube.ru/tracks/1036545.html...970569ef4378d9
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Тоя в камиончето дали е пуснал на гащите
                              Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                                Тоя в камиончето дали е пуснал на гащите
                                Направо ги е напълнил
                                LZ1PER

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X