Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ХДП на мотокар Рекорд 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ХДП на мотокар Рекорд 1

Проверих маслото в диференциала,има си.Иначе съм сменил главен спирачен цилиндър,разглобявах и двата барабана и на едната накладка нямаше пружинка,която я придържа към таса и я възстанових, регулирах от ексцентрика,за който говориш и единствените ми съмнения за затягането са,че е поради наличието на въздух в системата.Едната пробка за обезвъздушаване ми е отчупена,но имам усещане,че се самообезвъздушава,защото имам спирачки(доколкото това чудо въобще може да има такива).Освен това при мен терена е под наклон и използвам спирачките интензивно,което води до загряването им.
    Друг проблем при мен е обилния теч на масло от ХДП-то,на два разтоварени ТИРа доливам 1 литър ATF,но не ми се занимава с този голям ремонт.
    За колегата Петьо Джартов-не искам да съм лош пророк,но следващия етап е отказ от включване на задна,за което имам готово решение и ще ти го наснимам.Провери си зареждането на акумулатора,защото електрическия включвател много се обезсилва от ниско напрежение.
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Не е зле да си обособим една тема за българските мотокари . Като гледам на къде отиват нещата в тая държава ще живеят и ще се експлоатират вечно
      Подкрепям . Аз нямам почти никакъв опит с мотокарите.От година го притежавам,купих го със сринат двигател и му направих ремонт и сега е пушка.
      Но смятам че не е никак лоша машинка и върши прекрсна работа.Даже нашия мотокар има екстри-разширява вилиците до два метра и ги върти на 180 градуса.

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
      За колегата Петьо Джартов-не искам да съм лош пророк,но следващия етап е отказ от включване на задна,за което имам готово решение и ще ти го наснимам.Провери си зареждането на акумулатора,защото електрическия включвател много се обезсилва от ниско напрежение.
      Дали не споменах че включването напред назад е със ръчни предавки.Проста лостова система.

Коментар

Моят проблем е че ми изключват скоростите някакви идей от какво може да е и дали има някое решение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X