Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с BCS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с BCS

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
    Под "оригинални" се разбира сегменти за този тип и модел двигател. Не можеш да сложиш сегменти от двигател с водно охлаждане на такъв с въздушно, въпреки , че отговарят по размер. Ако е сложил , както казва някой , сегменти от "Москвич" , може това да е причината. Топлинният режим на различните типове двигатели е различен , а от там и изискванията към буталните пръстени.

Гошко не обича да мисли с главата си той само пише и не чете и мисли...........
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Колега, аз не се занимавам с такива подобрения. Затова отидох в магазина и си взех нов двигател. Стария е надрал ризата в следствие на счупване на пистолния бол.

Коментар

Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение
        Колега, аз не се занимавам с такива подобрения. Затова отидох в магазина и си взех нов двигател. Стария е надрал ризата в следствие на счупване на пистолния бол.
        Ех колега ,имаш крава пиеш мляко ,аз като нямам 3500лв. за нов си правя ремонт на стария ,друго е да ти прави ремонт някой писюр баш майстор .В момента рециклирам един ВТ88 ,ако стария ти е такъв мога да го купя за части ,ако не си го дал де .

пп Ако имаш снимки пусни една на счупения болт ,че ми стана интересно ................
        Последно редактирано от jimito; 30-06-13, 21:24.

Коментар

Пробва ли с оригинална свещ.......за БЧС
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Регулирай нивото на поплавъка и сложи по-студена свещ. И на този двигател не прави никога опит да слагаш шумозаглушител.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От къде се намира оригинална свещ?Двигателя е Кондор.Какво може да бъде калпавото на ремонта при положение,че втулката е направена по размер и сегментите са оригинални за косачката?Мисля че е изгорила вече 20-тина литра бензин,а първото палене след ремонта беше с бял пушек.
              Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Първото палене не е фактор. Нали на всеки детайл при сглобяването слагаш масълце, докато се изгори... Ако не намериш прочети какво трябва да е топлинното число на оригиналната свещ и търси такава с такова топл. число
                Кольо Динев

Коментар

Скоро сменях свещите на един мотор Хонда ЦБР 929 РР ,марката им е Шампион ЕОН ,след ремонта сложих една такава (стара), и нямам никакви проблеми с замостване , не и знам ни топлинно число ни дяволи . Имам оригинална за акме АЛ 480 ,но е с големия диаметър резба , направих втулка и сега карам с малкия диаметър ,ако ти си с големия размер ще ти я дам ,аз няма къде да я слагам вече а ти ще почерпиш бира като се видим някой път

Коментар

Колко е тоя диаметър,че и ние сме на втулка
                    Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Първоначално публикуван от radoslav94 Преглед на мнение
                      Колко е тоя диаметър,че и ние сме на втулка
                      Не е като нормалните свещи ,примерно като на лада и много други автомобили ,по спомен ладовата беше 14Х 1,25 мм а тази е около 20Х1.50 мм и е къса резба , утре ще примеря и ще ти пиша

Коментар

18x1,5
                        На много стари съветски боклуци (примерно ГАЗ 69) са такива, както и на някои Форд Сиера
                        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                          18x1,5
                          На много стари съветски боклуци (примерно ГАЗ 69) са такива, както и на някои Форд Сиера
                          Точно такава е ,значи съм нацелил долу горе размера ..........

Коментар

само един въпрос имам защо като правите ремонт и нова втулка не смените буталото или има още хляб в него и малко по темата в село Труд има сервиз за БЧС и аз от там взех за ремонта на моята бутало с биела цената беше 320 лева съединител сегменти глава и карборатор подарък ми бяха 5 оригинални свещи отпреди 20 при сглобяването сложих едната и вече кара 5 години само масло сменям на 2 години

Коментар

Първоначално публикуван от tirarista-traktorista Преглед на мнение
                              само един въпрос имам защо като правите ремонт и нова втулка не смените буталото или има още хляб в него и малко по темата в село Труд има сервиз за БЧС и аз от там взех за ремонта на моята бутало с биела цената беше 320 лева съединител сегменти глава и карборатор подарък ми бяха 5 оригинални свещи отпреди 20 при сглобяването сложих едната и вече кара 5 години само масло сменям на 2 години
                              Много необмислени изречения си написал . Я брой до 20 и пробвай пак ...........

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                                18x1,5
                                ГАЗ 69 ПРИ БОКЛУЦИТЕ.....Кольо помисли ещьо раз.........
                                К мирной жизни не пригоден.
                                Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                                ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X