Търся подходящ трактор за навесна пластачка с 4 слънца.Навеса трябва да може да вдига на високо,че е голяма на габарит за транспорта.Имате ли предложения освен Т25 и ДТ20?Ако може и горе долу цени как вървят да ми кажете
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тракторче за пластачка
Свий
X
-
От: Тракторче за пластачка
Не , сеносъбирачПървоначално публикуван от racer92 Преглед на мнениеТази дума пластачка какво трябва да означава? Сламосъбирател?
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
хахахахаахаах Добре чак аз не мога да спра да се смея к'во съм написал... просто до онзи ден се занимавах със слама и е оказал влияние хахахаха. Разбрах за какво става въпрос. Просто тази дума не я бях чувал.
И за да не е спам... Ако си търсиш трактор за сеносъбирач не ти трябва. Един познат допреди 2-3 години дърпаше един прикачен с колата си. Мисълта ми е че е по-добре просто да си купиш прикачен.Кольо Динев
Коментар
-
Да ,аз също си дърпам съберача с джипаПървоначално публикуван от racer92 Преглед на мнениехахахахаахаах Добре чак аз не мога да спра да се смея к'во съм написал... просто до онзи ден се занимавах със слама и е оказал влияние хахахаха. Разбрах за какво става въпрос. Просто тази дума не я бях чувал.
И за да не е спам... Ако си търсиш трактор за сеносъбирач не ти трябва. Един познат допреди 2-3 години дърпаше един прикачен с колата си. Мисълта ми е че е по-добре просто да си купиш прикачен.
,и и мисля че е най добре прикачен ,защото може да го дърпаш с каквото си поискаш . В Перник или Кюстендил( в един от двата града ) имаше някакъв човек който продаваше много сеносъберачи (прикачни и навесни) и косачки БЧС , и цената им беше от 800 до 1600лв
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
Обаче наща е навесна и когато я купуваха миналата година не мислиха с какво ще я карат.
П.П Да водят ги като сеносъбирач ама си е чиста пластачка
с 4 слънца е мисля турско производство беше.
Последно редактирано от radoslav94; 29-06-13, 18:28.Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.
Коментар
-
Ами за нещо друго няма ли да се използва този трактор? Като гледам владимирец много много не си заслужава щото вървят по 5к+ лева. Пък за 3,5-4к лв можеш да си намериш читаво ЮМЗ с което ще можеш що годе да ореш, косиш дискуваш с навесна дискова брана, култивираш и т.н. Вярно доста стари са но за тях е важно състоянието.Кольо Динев
Коментар
-
Имам чисто нов трактор ХТЗ - 3511 - 35 к.с.
Ако искаш пиши на лични http://migrt.ru/products/tech/tracto...ctor_HTZ_3511/only 4 x 4,sim AWD
Коментар
-
Проблема е че мястото ми е малко и двора е тесен,а ако вземем ЮМЗ трябва да се изкарват двата трактора за да излезне нещо зад тях и габарите са проблем.Иначе за оран може да се ползва с течение на времето.Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар