Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тракторче за пластачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тракторче за пластачка

Търся подходящ трактор за навесна пластачка с 4 слънца.Навеса трябва да може да вдига на високо,че е голяма на габарит за транспорта.Имате ли предложения освен Т25 и ДТ20?Ако може и горе долу цени как вървят да ми кажете
    Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

От: Тракторче за пластачка

Тази дума пластачка какво трябва да означава? Сламосъбирател?
    Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от racer92 Преглед на мнение
      Тази дума пластачка какво трябва да означава? Сламосъбирател?
      Не , сеносъбирач
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

хахахахаахаах Добре чак аз не мога да спра да се смея к'во съм написал... просто до онзи ден се занимавах със слама и е оказал влияние хахахаха. Разбрах за какво става въпрос. Просто тази дума не я бях чувал.
        И за да не е спам... Ако си търсиш трактор за сеносъбирач не ти трябва. Един познат допреди 2-3 години дърпаше един прикачен с колата си. Мисълта ми е че е по-добре просто да си купиш прикачен.
        Кольо Динев

Коментар

Първоначално публикуван от racer92 Преглед на мнение
          хахахахаахаах Добре чак аз не мога да спра да се смея к'во съм написал... просто до онзи ден се занимавах със слама и е оказал влияние хахахаха. Разбрах за какво става въпрос. Просто тази дума не я бях чувал.
          И за да не е спам... Ако си търсиш трактор за сеносъбирач не ти трябва. Един познат допреди 2-3 години дърпаше един прикачен с колата си. Мисълта ми е че е по-добре просто да си купиш прикачен.
          Да ,аз също си дърпам съберача с джипа ,и и мисля че е най добре прикачен ,защото може да го дърпаш с каквото си поискаш . В Перник или Кюстендил( в един от двата града ) имаше някакъв човек който продаваше много сеносъберачи (прикачни и навесни) и косачки БЧС , и цената им беше от 800 до 1600лв
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Обаче наща е навесна и когато я купуваха миналата година не мислиха с какво ще я карат.

П.П Да водят ги като сеносъбирач ама си е чиста пластачка с 4 слънца е мисля турско производство беше.
            Последно редактирано от radoslav94; 29-06-13, 17:28.
            Обяснимо е даже и нелогичното. Дали ще го разбереш зависи само от багажа в китарата ти.

Коментар

Ами за нещо друго няма ли да се използва този трактор? Като гледам владимирец много много не си заслужава щото вървят по 5к+ лева. Пък за 3,5-4к лв можеш да си намериш читаво ЮМЗ с което ще можеш що годе да ореш, косиш дискуваш с навесна дискова брана, култивираш и т.н. Вярно доста стари са но за тях е важно състоянието.
              Кольо Динев

Коментар

Имам чисто нов трактор ХТЗ - 3511 - 35 к.с.
                Ако искаш пиши на лични http://migrt.ru/products/tech/tracto...ctor_HTZ_3511/
                only 4 x 4,sim AWD

Коментар

Проблема е че мястото ми е малко и двора е тесен,а ако вземем ЮМЗ трябва да се изкарват двата трактора за да излезне нещо зад тях и габарите са проблем.Иначе за оран може да се ползва с течение на времето.

Коментар

Не знам, ти си преценяш. Ама не си мисли че с Владимиреца ще спестиш кой знае колко място пак ще е същото, пък и е малко несериозно по това да си избираш текниката.
                    Поздрави!
                    Кольо Динев

Коментар

То ако става за въпрос цялата работа с тая техника ни е несериозна,но това е едно на ръка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X