Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трактор Fortschritt 323А?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Трактор Fortschritt 323А?

Благодаря Ще видим как ще се разберем за цената на трактора.С плиг 4х25 или 3х35 предполагам няма да има проблем на есенна оран да му свалям тела?

поздрави

Коментар

Нищо няма да сваляш,ще дърпа и ще пее!
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Трактора който бях харесал е продаден Сега продължавам да гледам още машини.

поздрави

Коментар

Да попитам каква е разликата между моделите на John Deere 4050 и 4450?Двигателя един и същи-6466T,първият е 130к.с вторият 160к.с.
          Bore x stroke mm-115,8x120,6;Gears-powershift 15+4;Max. power hp DIN/rpm модел 4050-128/2200;Max. power hp DIN/rpm модел 4450-160/2200:
          Torque Nm DIN/rpm модел 4050-522/1500;Torque Nm DIN/rpm модел 4450-650/1440.
          Аджеба откъде идва разликата и тези 30 к.с?Тегло,скорости,дебит на хидравликата,габарити,двигатели,година на производство всико е еднакво?
          Намрил съм един 4050 на много малко моточасове,много запазен и се чудя дали да ходя да го гледам,все пак е на 20+ години?Има ли части за тях?
          Скъпи ли са за подръжка?

поздрави

Коментар

Здравей Живко , 50 та серия на Диър е била най продаваната преди 20 години. Разликата между моделите които си посочил не е 30, а 10 коня с еднакъв 7,6 литров двигател, но за Европа 4050 са го произвеждали и с 5,9 литров на който не му знам конете.Разликата в мощноста при моделите на Джон Диър не е толкова очевадна, но при Ню Холанд е интересна. Имам един 120 тм шестак и познат колега има 160 тм с същия двигател същата нафтова помпа и 40 коня отгоре

Коментар

Трябва да отида да го видя,защото продавача нищо не знае.Ако е 7,6 литров е ок,трактора е внос от Белгия.Някъде около 5000 мт/ч реални.Предполагам едни 1000лв ще стигнат за първоначално обслужване?Масла,филтри?

поздрави

Коментар

Колега Metalsmith изчисити со пощата,защото не можеш да получваш писма

поздрави

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=grR7YFU0sa8
                  Не знам до колко са реални тези сравнения, но клипа е интересен!
                  Кольо Динев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X