Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ремонт двигател-Д144

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ремонт двигател-Д144

Такам!Ей голем кеф ви казвам!Заварихме с един приятел-заварчик много яко от вън и от вътре вала,на компресора със неръждавейка,много яко стана,няма как да се пръсне!Махнах биелата и буталото и го използвам само за преход,защото не ми трябва компресора,никога не съм го ползвал!Сложих компресора,помпата,вързахме регулатори,маркучи,сложих пак моята помпа,подкачих 4-5 пъти с подкачващтата помпа и обезвъздуших!Дърпам декомпресора,веднага взе да пуши от ауспуха,връщам и бум ЗАПАЛИ!Никога до сега от както съм го взел не ми се е случвало такова нещо!Така,така,така,так,така,така,така,бре,че то работи като дизелов автомобил бре!Радвах се като циганче на сладолед!От две години,от както го имам,двигателя се е измъчил просто,да не му подава в точния момент горивото!Продавача ми го е пробутал така!При интерес,ще дам и видео,но работата на двигателя е подобна: Поздрави,Момчил!
    Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Понеже бях обещал видео,на работата на двигателя,направих,но със лошо качество на звука излезе!
      Последно редактирано от Driftacha; 08-10-12, 15:17.

Коментар

Колега те така си бръмчат/тракат/,а при теб звука се променя от помещението.Карай и не бери грижа за звука.Е все пак надавай по едно ухо на звука и при по-осезаема промяна търси причината.
        Успешна работа.

Коментар

Абе,има нещо като ехо от гаража и се чува много гадно-пръщи,трещи,но няма нищо!И газта май му я бях набил повечко и по височки обороти държеше,защото виждате,на края клипа,като тръгнах да го гася,не върнах добре газта(докрай) и заработи на по-ниски(минимални обороти) и звука беше по-добър,но това са подробности!Да сме живи и здрави да си караме железорите и да са живи издрави всички,които се отзоваха във темата!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X