Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кит по трактор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: кит по трактор

Да ви докарам да изправите, паснете фугите и китосате вратата на ЮМЗ-то:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN851670 (Medium).JPG
Прегледи:1
Размер:53.4 КБ
ID:5390148Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SN851669 (Medium).JPG
Размер:83.5 КБ
ID:5390149

Като докарате гланца двигателя ще придобие още 17 коня. Най-малко...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Кольо, обръщал ли си се, ко си правил?
      А колкото до кита, не си заслужава (все пак ти си решаваш), но според мен няма смисъл. Оправи другите работи по трактора, той изцяло е за вършене на работа.
      Поздрави.

Коментар

моя изглежда като чисто нов пред този . На мене идеята ми беше да придобие малко търговски вид евентуално ако реша да го продавам .
        gsm - 0899388807

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Да ви докарам да изправите, паснете фугите и китосате вратата на ЮМЗ-то:

[ATTACH=CONFIG]470091[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]470092[/ATTACH]

Като докарате гланца двигателя ще придобие още 17 коня. Най-малко...
          Докарай ми го да го спретнем червена перла...
          На сърбела майката му е чесането.
          Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Незнам,случайност ли е,добро поддържане ли е,свършело е маслото ли,ама на моя владимирец,по двигателя,няма масло!Ако се сетя,ще снимам Иначе,аз на ЛТЗ,колега,продавачът ми го даде със огънат заден калник,ударих му една боя и ето какво се получи Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P2200511.jpg
Размер:4.1 КБ
ID:5390380 Не личи от далеко,само ако се загледаш Пък и трактора,трябва да работи,а не да е красив!
            Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Стига с тоз кит бе... Само кит му липсва ...
              Шшшшшшшшш , Алооооо.... Ние гладни ли да мрем?

Коментар

Декомпресора на Владимиреца се задейства като се издърпва.
                И на мен ми се е случвало да няма реакция от дърпането, но след като бях регулирал клапаните в дръпнато положение.

Коментар

Тони как ги регулираш клапаните ?
                  gsm - 0899388807

Коментар

Първоначално публикуван от dradonov Преглед на мнение
                    Тони как ги регулираш клапаните ?
                    На студен двигател с хлабина 0.3 мм., но при превъртането на коляновия вал издърпвам декомпресора/за по-лесно превъртане/ и се е случвало да забравям да го върна преди да ги регулирам. Тогава си работи на издърпан декомпресор, а при връщането се увеличава хлабината доста, но пак работи.

Коментар

който има мерак за боядисване имам дт 54 и 75а аз китосване и боядисване и една ифа а впро4ем по капака на булгара с 2 чука изпипах всички кривини и светна никав кит на угънатото майката е чука и 6аблона

Коментар

Колега,dradonov,ако още не си го боядисал и искаш да е права ламарината,а няма място за чук,използвай полиестерна смола!4.50лв. е една опаковка и мисля,че би трябвало да ти стигне Запълва дупки,лепи и изглажда,а има същите свойства като кита,шкури се като изсъхне,а поне аз си мисля,че от вибрациите,полиестерната смола,няма да падне Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от TONI 1977 Преглед на мнение
                          Декомпресора на Владимиреца се задейства като се издърпва.
                          И на мен ми се е случвало да няма реакция от дърпането, но след като бях регулирал клапаните в дръпнато положение.
                          Издърпваш лостчето завърташ на стартер буташ лостта надолу и палиш без да тормозиш стартера.Особено зимата
                          К мирной жизни не пригоден.
                          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от Driftacha Преглед на мнение
                            Колега,dradonov,ако още не си го боядисал и искаш да е права ламарината,а няма място за чук,използвай полиестерна смола!4.50лв. е една опаковка и мисля,че би трябвало да ти стигне Запълва дупки,лепи и изглажда,а има същите свойства като кита,шкури се като изсъхне,а поне аз си мисля,че от вибрациите,полиестерната смола,няма да падне Поздрави
                            Първо цената на полиестерната смола отдавна не е такава и второ , че няма нищо общо с ламарината като свойства и температурно разширение- след време се отлепя и ламарината много хубаво ръждясва там.

Коментар

За цената,поне тука в железариите,още е такава Иначе,едно време си кърпех така ладата,мажа дрипите с смолата и ги лепя на мястото на дупката

Коментар

отказах се да го китосвам , вече почти съм изтъркал горните 3-4 пласта боя и скоро ще го пръскам , ако намеря фото ще пусна и снимки да видите резултата
                                gsm - 0899388807

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X