Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за верижен трактор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ за верижен трактор

Ако знаете колко части за ТЛ 30 дадох на отпадъци , нямаше кой да ги вземе на килограм . Сега загедах снимката , тракторчето е ТЛ 30 поне ходовата част му е на ТЛ 30 двигателя му се води 3Д 30Т
    Последно редактирано от жеко; 20-09-11, 21:56.

Коментар

Първоначално публикуван от Stefan55 Преглед на мнение
      За мотокара на колегата може да кажа само това,ако е с двигател "Перкинск" четири цилиндров и с роторна ГНП ще има да бере много ядове там има други проблеми.
      Цетири цилиндрови перкинзи с роторни помпи са ми и двата мотокара . Всички проблеми съм ги исчистил много одавна остава само тоя че в повечето случаи за един час го паля по 10 -15 пъти а акумолаторите не са нови . Докано акумолаторите са на 2 - 3 години пробеми няма после става по сложно . Вече нямам спомен кога съм имал 2 часа непрекъсната работа с някой от мотокарите .
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
        Цетири цилиндрови перкинзи с роторни помпи са ми и двата мотокара . Всички проблеми съм ги исчистил много одавна остава само тоя че в повечето случаи за един час го паля по 10 -15 пъти а акумолаторите не са нови . Докано акумолаторите са на 2 - 3 години пробеми няма после става по сложно . Вече нямам спомен кога съм имал 2 часа непрекъсната работа с някой от мотокарите .
        Явно трябва лекинко да им се повдигне напрежението и нещата ще вървят и с по-старите акумулатори.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Явно трябва лекинко да им се повдигне напрежението и нещата ще вървят и с по-старите акумулатори.
          А как да стане като и на двата съм с новите руски електронни релета . Със старите ставаше да повдигнеш волтовете ама с тия светещите "с елементами самодиагностики" нямам идея как да стане .
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X