Вчера брат ми изпробва това превозно средство за откачалки
Аз реших да пропусна проявата... още имам гадни спомени от преди години с теста на нов модел моторна шеина Знам че когато се съберът диваци да пробват нещо ново винаги машината си сменя собствеността
.....Ако новия собственик остане цял
Страшното пиле е с мотор 500 двутактник достатъчно мощен да ви изтръгне ръцете Имало и четири тактов двигател 800 още по мощен
Усещането при управление и каране било ново и уникално Като цяло не прилича на нищо друго Малко общо има с каране на прав джет и кросов мотор В дълбок сняг било як купон а предимството пред класическата шеина е че може да се наврете по тесните джандеми тия дето толкова обичаме от ендурото Падналата мъгла е прекратила тестовете може би за добро.........
Скоро ще направим по обстоен тест със снимки ако остане сняг

Аз реших да пропусна проявата... още имам гадни спомени от преди години с теста на нов модел моторна шеина Знам че когато се съберът диваци да пробват нещо ново винаги машината си сменя собствеността
Страшното пиле е с мотор 500 двутактник достатъчно мощен да ви изтръгне ръцете Имало и четири тактов двигател 800 още по мощен
Усещането при управление и каране било ново и уникално Като цяло не прилича на нищо друго Малко общо има с каране на прав джет и кросов мотор В дълбок сняг било як купон а предимството пред класическата шеина е че може да се наврете по тесните джандеми тия дето толкова обичаме от ендурото Падналата мъгла е прекратила тестовете може би за добро.........Скоро ще направим по обстоен тест със снимки ако остане сняг

нямам думи........ водните спортове вече не са това което бяха........... поне за мен де, няма такъв риник
Не бих отказал и от някоя класика ............Ама в другия живот...
Коментар