Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Опитвам се да направя бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Опитвам се да направя бъги

Ето още материал за коментар.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
      Според мен,каретата трябва да бъдат като на втората снимка,
      като това най лесно можеш да го постигнеш с по-високи гуми,
      не,че няма и други начини.
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

Каретата са пътници,с първото пускане на съединителя и всичко ще стане дроб!Варианта е да използваш плаващи карета(вътрешни),виж някой ФВ транспортер Т2 и ще ти стане ясно!Аз ползвам комплект пулооски и карета от Т2,и нямам никакви ядове!
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Итези карета са плаващи,но ми се струва ,че ъгъла под който ще работят е доста голям,особенно на късата полуоска.

Коментар

имаш проблеми подобни на моите
            според мен трябва да помислиш за по здраво захващане на задните амортисьори а предните ти носачи наистина трябва да бъдат с по широко захващане
            помисли и за разпределяне на теглото
            моето е 310кг отзад и 150кг отпред което аз си мисля че не е добре
            иначе браво наистина много добре се справяш

Коментар

Итези карета са плаващи,но ми се струва ,че ъгъла под който ще работят е доста голям,особенно на късата полуоска.
              Не са,под плаващи се подразбира това,че ако хванеш полуоската,тя трябва да "ходи"наляво и надясно няколко сантиметра!!!
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

На всички ни се иска голям клиренс, ама полуоските да са хоризонтални
                Както се знае-няма пълно щастие...
                Ако можеш да преправиш-вдигай захващането на горния край на задния амортисьор. Така намаляваш клиренса, но също намаляваш и ягъла на полуоските. А клиренс няма да ти трябва кой знае какъв ако ще се пускаш в състезанията по автокрос. Там все пак се кара поо писта, макар и земна. Големия клиренс е нужен за офроуд. Ама ти си решаваш де...
                Иначе браво, резултатът е добър.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Много се радвам на съветите.Много ви благодаря.Първоначалната идея беше просто бъги за кеф.Исега си остава същата.Аз нямам никакъв опит,нито в правенето,нито в състезанията.Просто кросов мотор на четири колела.Надявам се с това бъги да понатрупам малко опит,за да се роди някаква амбиция.Мисля,че съм достатъчно упорит за да се пробвам и като конструктор и като състезател,макар,че ЕГН-то ми е малко позакъсняло за второто.Никога не се отказвам от жени и от съвети.Имам доста въпроси.Срещам трудности при намирането на подходящи гуми.Мисля,че трябва да са като за АТВ-балонни.Но за тях са само до 12",а на мен ми трябват 14"-15".Тези дни ще се опитам да го бръмна и тогава ще видим,колко още въпроси щи изскочат.Благодаря ви още един път.

Коментар

Добре изглежда - личи си вложеното старание. Освен предните носачи, май и задните са тесни (доколкото виждам от снимките). На мен ми се наложи да увелича разстоянието на захващането на задните носачи.
                    Джанти и гуми от атв не е лоша идея, но дали спирачните дискове и апарати ще се съберат в 12" джанта. Инъче като размер има подходящи напр. - 25"*11.00"-12".Може би е по-добре да се ползват някои рошави регенерати например кобра 195R15.

Коментар

За гуми има много варианти,от около 300евро на бройка до родни регенерати за около 120лв парчето!Най-хубавото е че си избираш диаметъра на гумата.Ако искаш такива,има два модела,дребен бутон(сухи) и разреден бутон(строго кални).И при двата варианта не се препоръчва каране по асвалт,поведението на машината е непредвидимо!Ако ти трябва нещо пиши на лични.

Коментар

Здравейте.По отношение на носачите разбрах,че са тесни,но май вече е късно за преработка.Особенно предните.Задните сигурно ще претърпят корекции,но трябва първо да намеря подходящи гуми,защото там има въпроси относно работата на каретата и клиренса.Не ми е ясно как се пишат лични ,за да се свържа с petroffbg. затова,който иска да се чуем 0887519485-Костадин се казвам.Мисля,че това ще е по добрия начин за комуникация.petroffbg.само ми цъкни и аз ще те избера за да си поговорим,ако не ти представлява трудност.От неделя до сряда,следващата седмица съм в Гърция .За да не се набутваме с роуминг.Аз съм от Разлог.Някой ако минава насам е добре дошъл.Само да ми се обади.

Коментар

Я и аз да се намеся.Като чета май и ти ще го ползваш повече за катерене на там на сам по балкана.Според мен полуоската трябва да ти е горе долу хоризонтална в покой и задължително отзад да смениш макферсоните пружините са много яки и с това рамо-сбогом окачване.Може би от по малка кола или пък с 4 носача като отпред ако позволява.Гуми ти препоръчвам 15ки джипови по твой избор купуваш 2 джанти 15 няма фланци няма нищо-мой съвет е да сложиш вътрешни аз бях без вътрешни и съм се прибирал по джанта.А да не забравя за кръста - а бъгито а мотора.От лечен опит го знам.

Коментар

От: До: Опитвам се да направя бъги

Здравейте.Нямаше ме цяла седмица.Съгласен съм за гумите,ама няма ли да станат по-дълги скоростите по този начин.Някой има ли представа дали не може да се сложи по-бавен диф от подобен модел фолксвоген.

Коментар

Здравейте.По отношение на носачите разбрах,че са тесни,но май вече е късно за преработка.Особенно предните.Задните сигурно ще претърпят корекции,но трябва първо да намеря подходящи гуми,защото там има въпроси относно работата на каретата и клиренса.Не ми е ясно как се пишат лични ,за да се свържа с petroffbg. затова,който иска да се чуем 0887519485-Костадин се казвам.Мисля,че това ще е по добрия начин за комуникация.petroffbg.само ми цъкни и аз ще те избера за да си поговорим,ако не ти представлява трудност.От неделя до сряда,следващата седмица съм в Гърция .За да не се набутваме с роуминг.Аз съм от Разлог.Някой ако минава насам е добре дошъл.Само да ми се обади.
                              Тел. ми е 0888859068,Пламен

Коментар

Никой в автокроса не кара с оригинални предавки,преправят се според мощноста на мотора!Принципно до оригинална 3та,има наредени 4ри предавки,като 4та се използва много рядко,на трасета с дълга права.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X