Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Става ли Бъги от Ауди 80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Става ли Бъги от Ауди 80

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
    Да питам и аз:А дългоходови амортисьори-и по-точно coilovers-откъде ?В БГ продават ли се някъде и на какви цени ? Или ги поръчвате от САЩ ? И марковите са бая скъпички...
    Койловерите са късоходови амортисьори,използват се за писти,драг и т.н.За автокрос са съвсем различни,ако се интересуваш имам комплект въдух-масло за продаване,цената е почти колкото един PROFLEX!
    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Колега,тъй като не можеш да получаваш лични съобщения все още,ако нямаш против пиши си телефона да ти звънна,че не са ми ясни някои неща..Мерси предварително !
      [SIGPIC][/SIGPIC]0877368068 Зарие Дестанофф
      Всеки ден гледам "Отечествен фронт"...макар,че не го дават всеки ден...хъ-хъ.:|

Коментар

Първоначално публикуван от peterbg1 Преглед на мнение
        Колега,тъй като не можеш да получаваш лични съобщения все още,ако нямаш против пиши си телефона да ти звънна,че не са ми ясни някои неща..Мерси предварително !
        Принципно получавам,и избягвам да си давам номера о от мен да мине-0888859068.Амортисьорите ги продадох преди малко!
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Какво стана с Бъгито, почна ли да го правиш! Пиши споделяй всяко твое начало! Все пак е доста интерестно като документираш, всяка твоя стъпка!
          Поздрави и успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X