Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Става ли Бъги от Ауди 80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Става ли Бъги от Ауди 80

Здравейте колеги!аз съм нов в форума и много ме зарибихте с тея бъгита и мисля и аз да си направя едно!Такаче ме интерисува да ли става ауди 80 1.8 115 cv имам го цялото само кадето тавана му е огънат и какво друго ми трябва за конструкцията.1-какво ми би свършило работа от ходовата част 2-какви тръби и какъв цол да използвам а и 3-трябва да търся още 2 носача или да си ги направя сам.

Благодаря много за помоща!!!

До: Става ли Бъги от Ауди 80

Естественно че става, няма нещо което не можи да стани, за всичко си има хора! А ти си един от тях който иска да направи нещу, БЪГИ!
    Е има доста изписанни теми за Бъгит-а !Прочети ги

Поздрави!

Коментар

Май става...според моите проучвания и то идеално.

Казвам защо...целия мотор плюс скорости ляга върху магарето на предния мост.

Т.е. имаш фиксирано всичко, мотор, скорости, носачи...главини, полуоски...треее само стойки за макферсоните.

Коментар

Първоначално публикуван от robotcheto_ Преглед на мнение
        Здравейте колеги!аз съм нов в форума и много ме зарибихте с тея бъгита и мисля и аз да си направя едно!Такаче ме интерисува да ли става ауди 80 1.8 115 cv имам го цялото само кадето тавана му е огънат и какво друго ми трябва за конструкцията.1-какво ми би свършило работа от ходовата част 2-какви тръби и какъв цол да използвам а и 3-трябва да търся още 2 носача или да си ги направя сам.

Благодаря много за помоща!!!
        Опала,ето още един фен паднал на врата си!?Разбира се,че става,за момента това е най-удачният вариянт(в проект) сред машините във форума,като не забравяме бъгито на Потроши.Сега е момента да решиш за какво ще го ползваш,за фукане по поляните или за състезания!?Мотора с кутията са идеални за бъги за състезания,има няколко такива в шампионата по автокрос.От предницата ще ти трябва долната част на макферсона(лагера с главината и спирачния механизъм),а от купето помпи,педали и др.дреболии.Тръби може да ползваш всякакви безшевни,най-добре манесманови(трудни за намиране и мноо скъпарски)главното изискване е ролбара преден и заден да са от тръба ф45х3мм или ф50х2мм.За останалата част от конструкцията-по твой избор,като внимаваш с отговорните възли и ненатоварваш с излишни килограми.Най-добре ела на някое състезание,шампионатат започва на 17-18 април в с.Мадан,Монтанско и сам прецени какво да произведеш!Ако е за състезания,ще помагам иначе ще следя темата за разнообразие.
        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

От всичко може да стане бъги. Трябва само да почнеш. Успех , ще помагаме!
          0889 38 43 67 Милен

Коментар

Става само да ти се играе. Аз в момента правя ама не за състезания а за да си начеша крастата.Двигатела ми е от ауди 80 пълна инжекция ама ще го правя на газ щото нямам помпа и дюзи.Иначе рамата си е като на бъги остават само носачите.

Коментар

Колега, я кажи какъв е двигателят от аудито, че ми се мотаят една помпа и дюзи тука, да видим може ли да помогна

Коментар

благодаря ви колеги!тази седмица ще почна да разпитам за тръби каде са по ефтини и да почвам леко полеко!а за колегата които ме пита за какво щего правя още незнам защото в пловдивския край няма ме екстремни зони,може би за газария из града и поляните из градчето.само не разбрах какви носачи да използвам за отпред?и 2-ро трябва да си направя няква визуална скица на това което ще правя.и се чудя дали на газ или на бензин даго правя защото има и варзана АГУ към двигатела и не сам имал проблем до сега с нея.

Коментар

благодаря ви колеги!тази седмица ще почна да разпитам за тръби каде са по ефтини и да почвам леко полеко!а за колегата които ме пита за какво щего правя още незнам защото в пловдивския край няма ме екстремни зони,може би за газария из града и поляните из градчето.само не разбрах какви носачи да използвам за отпред?и 2-ро трябва да си направя няква визуална скица на това което ще правя.и се чудя дали на газ или на бензин даго правя защото има и варзана АГУ към двигатела и не сам имал проблем до сега с нея.
                  Не че съм на ясно с газта (карам само дизел )как стои въпроса със зареждането по нашия краи нещата чувам че много се затягат.Не зареждат коли без стикери прегледи и т.н.Давай смело с теб сме .

Коментар

Колега кога ще започваш проектът!
                    Горе долу какъв дизайн искаш да получиш!
                    Айди с теб сме, очакваме всичко да документираш да гледаме развитието.

П.П Ако мога с нещу да помагам, насреща съм!
                    поздрави.

Коментар

Колега мен за зареждането за газта не ме барка че имам хора които работят на газстанция,но да ида да го заредя с газ е по голям проблем защото нащи МИЛИЦИОНЕРИ са ми вдигна ли мерника,но и затова има решение имам Пътна помощ .А за почване на проекта мисля другата седмица да почна да свалям двигател и ходовата част от купето,но и времето да се оправи че щего правя на откритоДизайна нещо без ъгли.ще трябва да седна да си поиграя малко на компа.И едновремено разглеждам из форума на колегите темите да видя какво щего издокарам.

Коментар

мисля че има каде да се кара екстремно в пловдивско на юг по родопитеи аз мисля скоро да пусна една тема но нека дам старт на проекта които съм намислил

Коментар

ГАЗ не!Почти всяко лято правят проблеми,и тръгват проверки,особено в Пловдив! Дори един не искаше да зарежда газовата....а имаше още седмица и нещо до техническият преглед
                          Не си създавай главоболия,дори и да имаш свои хора...

Коментар

Първоначално публикуван от gogo_spama Преглед на мнение
                            ГАЗ не!Почти всяко лято правят проблеми,и тръгват проверки,особено в Пловдив! Дори един не искаше да зарежда газовата....а имаше още седмица и нещо до техническият преглед
                            Не си създавай главоболия,дори и да имаш свои хора...
                            60 литра бутилка при разход 20/100 ще го кара месец и поовина. Тоест 2-3 зареждания за година. Газстанции има достатъчно, в които може да се зареди. Това да е проблема...

Доскоро в махалата се мотаеше една машина на базата на Ауди90, доколкото знам я е правил бате Любо (тия, които са ходили по състезания по соц-а, може и да го помнят) преди 10тина години, ако не и повече, става и за джиткане "по къра", въпреки, че поначало е правена за състезания.
                            Някъде по-горе се спомена "за в града" - това вече ми се вижда малко прекалено.
                            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              Газстанции има достатъчно, в които може да се зареди. Това да е проблема...
                              Не се заяждам но затопли ли се времето започват да се заяждат страшно много и минават проверки! Глобите по спомени са към 500лв и ги плаща газаджията.Никой газаджия няма да рискува да зареди такова нещо защото не е минало преглед,а преглед е просто невъзможно да се мине с самоделно МПС.Заяждат се най-вече в Пловдивско,казвам го от личен опит

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X