Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-евтиното бъги!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Най-евтиното бъги!

Като гледам май само купето е зазово. Не го намирам за толкова грозно.
    Не е със зазов двигател. Зазовете нямат радиатор и двигател под предния капак.
    Подозирам, че има добра проходимост. Забележи джантите - така се пести тегло
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

малко офтопик-зазовия двигател има радиатор но е маслен,за охлаждане на маслото в картера.Сега реставрирам един такъв и затова споделям с вас.

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
        малко офтопик-зазовия двигател има радиатор но е маслен,за охлаждане на маслото в картера.Сега реставрирам един такъв и затова споделям с вас.
        И е малко по-голям от цигарена кутия))
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от kiriaka Преглед на мнение
          Здравейте момчета!Искам да ви попитам колко би ми излязла направата на 1 местно бъги,тръбна конструкция не от някаква кола-интересува ме възможно най-евтино.Всичко грубо колко ще ми излезе-пак повтарям възможно най-евтино,защото съм зле с финансийте малко Благодаря предварително!!!
          Абе,пич всичко е пари,много време,но с желание всичко се постига

Коментар

До: Най-евтиното бъги!

Вижте мойта идея за най-евтино бъги(ще стане ли нещо).Значи за да е евтино трябва да са евтини частите и да се намират лесно.Е рамата нямам как да е евтина при нея компромис няма има доста видове чертежи.МОя проект е за едномесно бъги но повечето такива са с двигател кавазаки 600см3 ся нз колко пари е и колко лесно се намира но май един двигател от деу тико 800см3 3 цилиндъра 41к.с. или от рено 5 900см3 от някоя морга ще излезе по евтино.Гуми 13цола 2-ра употреба бол и доста евтини.Диференциала може да се блокира да стане 100щпер за по интересно .И така остава рамата всеки сам решава как да си я направи но трябва да е добре оравновесена да не е много тежка отзад щот трудно завива.А също трябва да се мисли и за охлаждането.Иначе скоростния лост мисля с малки изменения по лостовата система ще стане супер.
            if you're gonna be a bear be a grizzly.

Коментар

Здравейте всички аз имам шаси от вартбург с насадени двг и СК от голф 1,3 бензин но понеже е оставен с предно а мойта идея е да го правя 4х2 със задно имам няколко въпросчета към вас (може да са смешни за вас но все пак уча в икономическо даскало не техническо) но все пак зная неща покрай автоморгата на вуичо ми _където работя_ сиреч не ми е проблем да ползвам каквито и да са части а тук предполагам да намеря съвети кое най9добре ще пасне на моето "бъги" !!! та един от въпросите ми е може ли да се сложи заден мост от ВАЗ и добър вариант ли е ??? другото което искам да направя е да си оставя двг отпред това проблем ли е !!! и като завършек инсталацията на двг е тотално оплетена ,,,,, някякви идеи от всичко искам да има километраж и евентуално оборотомер !!! СЕГА ДА ОБОБЩЯ !!! Искам да направя бъги със шаси от вартбург двг и СК от голф 1,3 е (двг отпред) 4х2 със задно предаване с мост от Ваз !!! разполагам с всякакви инструменти , части ,време и мерак !!! Вас моля за съвет по горе написани ми въпроси !!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

Коментар

Абе незнам колко може да ти излезе,но кажи с какъв бюджет разполагаш или поне колко си готов да дадеш.Може би така ще е по-лесно.
                Иначе и аз се надъхвам с един приятел и ще ми е интересно наистина колко би излязло грубо.

Коментар

Ако не разбирате и/или нямате много излишни пари, не се захващайте!

Коментар

Първоначално публикуван от perso Преглед на мнение
                    Ако не разбирате и/или нямате много излишни пари, не се захващайте!
                    Що, то все отнякъде трябва да се започне

Лично аз предпочитам да започна от Съпромата, но това си е мое виждане. Няма проблем и да се започне с резака. Ако до 3 дни мераците не са изфирясали, след седмица-две пак ще се стигне до пустия му съпромат...

И да не стане бъги от първия път, човек научава много неща.

Цената е относително понятие - то си е черна дупка за пари, колкото и да е просто като идея.
                    Не е лошо първата инвестиция да е каска и четириточкови колани + яка тръба за ролбар. Останалото ще го научите в движение или ще се откажете - от вас си зависи. Човек докато не опита, няма как да разбере
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

за бъги незнам ... за картинга който в момента стъкмявам до тук 400 има още за искосуряване направете сметката за бъги
                      Марио Станчев , 0877833344 / skype: mario_stanchev

FaceBook: http://www.facebook.com/Vammpire

Коментар

чета с интерес форума и като попаднах на тази тема щтях да падна даи да ти поръчам няколкобизнес щте се заформи моето е точно този тип донор от полско фятче което ми излезе почти без пари и останалотоми излезе на около 1500 лв.като не броя труда си сега има нов проект и това го продавам вече ми се кара нещто по мощтно http://www.atv-bg.net/forums/showthread.php?t=3545

Коментар

Първоначално публикуван от igo Преглед на мнение
                          чета с интерес форума и като попаднах на тази тема щтях да падна даи да ти поръчам няколкобизнес щте се заформи моето е точно този тип донор от полско фятче което ми излезе почти без пари и останалотоми излезе на около 1500 лв.като не броя труда си сега има нов проект и това го продавам вече ми се кара нещто по мощтно http://www.atv-bg.net/forums/showthread.php?t=3545
                          Оги, използвай за начало на изреченията главни букви и от време на време по някой препинателен знак!
                          Браво за ентусиазма и пр., но от три прочита нищо не разбрах...
                          Нейсе, ако може поръчай и за мен "няколкобизнес", защото ми предстои ходене на море .
                          Без лоши чувства и да ме извинява колегата пуснал темата, но не се сдържах.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X