Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-евтиното бъги!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-евтиното бъги!

Здравейте момчета!Искам да ви попитам колко би ми излязла направата на 1 местно бъги,тръбна конструкция не от някаква кола-интересува ме възможно най-евтино.Всичко грубо колко ще ми излезе-пак повтарям възможно най-евтино,защото съм зле с финансийте малко Благодаря предварително!!!

Изобщо не го прави тогава, като се пооправиш с финансите си направи каквото искаш, иначе има риск да се пребиеш защото нещо няма да е направено както трябва.
    no signature no problems

Коментар

ами направата на едно такова бъги ще ти струва минимум 200 лева и то ако имаш кола донор- полско фиатче.имаше една тема да бъги самоделка ни ти трябват миниминималната сума за тръби-200 лева + двигателя(не става от мотор) и другите дрънкулки= на около500лв.

www.mybuggy.co.uk
      http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...?t=661&start=0

Коментар

момче не давай съвети без да си го правил ти и да си плащал частите и без да имаш идея колко струват тръби, профили, ламарина
        само за пояснение ще кажа преди 2 месеца купувах ф60 дебелостен тръба 3 метра беше към 27 лв. за цяло бъги няма да е по-малко от 200 лв. само тръбите.... не подвеждай хората !
        no signature no problems

Коментар

Първоначално публикуван от георги велев(g1994pk)
          ами направата на едно такова бъги ще ти струва около 200 лева и то трябва да се прави от полско фиатче.имаше една тема да бъги самоделка ни ти трябват около 100 лева за тръби + двигателя(не става от мотор) и другите дрънкулки= на около300лв.

www.mybuggy.co.uk
          http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...?t=661&start=0
          Какви 300 лв. бе човек колкото и евтино да е фиатчето и то има стоиност както спомена fanatic само тръбите ще струват толкова ами като се почне после, консумативи за машините по двигателя винаги изкача нещо за смяна, ламарина, ел. инсталация а за непредвидени неща не ми се и споменава, само който се е занимавал знае че колкото и да правиш сметки винаги ти излиза по 2 накрая.
          Не го подвеждай човека за тия пари ако направи "Бъги" то ще е с много компромиси и най много да се пребие с него

Коментар

Мерси момчета за отговорите!Не са ми толкова малко финасийте-просто бяхте казали в една тема(не помня каде) нещо от порядъка на 4000лв-което са си доста пари за мен.Кажете грубо колко ще излезе-имаше една тема тук с едно руско бъги с такава тръбна конструкция-нещо от тоя сорт,само че по-качествено изработено.

Коментар

Днес се запознах с един пич ентусиаст, който караше слънчево трабанче и се заговорихме... ( аз и брат ми сме стари трабатаджии )
              за реставрацията която е направил с максимум оригинални части на най-евтини цени му е излезнало 1200 лв. за да кара трабант в оригинален вид. А за самоделка, която не знаеш точно какво ще излезне и трябва да преправяш възли и агрегати от други коли няма да е никак евтино...
              LZ1RED

Коментар

Не си длъжен да ме познаваш, приеми го на доверие. Всичко самоделно е чудовищно скъпо. Даже за богат човек. И не е факт че ще стане добре.

Коментар

Само за дискове за ъглошлайфа до момента съм дал над 100 лева !
                  безшевна тръба Ф37мм. със стена 2,5мм. струва 98,52 лева 6 метра !
                  Да продалжавам ли ? а да и много време защото и то е много скъпо
                  Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

А гуми и джанти после .

400$ най евтин вариан

Коментар

Днес идвам от един склад за желязо, квадратен профил който ми трябва за пода на бъгито е 1,37лв/кг ;-)
                      Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Re: Най-евтиното бъги!

сега се прави едно бъги от вартбург . смятам че тотал цената ще е около 300 лв без гумите - 0878 88 33 27 млен
                        НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА -ИМА САМО ПО ТРУДНИ И ПО СКЪПИ
                        Всички искат да се върнат към природата, но никой пеша...

Коментар

Първоначално публикуван от dqdomraz Преглед на мнение
                          сега се прави едно бъги от вартбург . смятам че тотал цената ще е около 300 лв без гумите - 0878 88 33 27 млен
                          Ако под бъги разбираш, махането на купето и оставане на шаси ,в/у което се капват четери използвани чишмиджийски тръби ,става 300лв..
                          Другия вариант е всичко да е зула ,а трудът и времето са си твои.
                          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Ето ти компромисен вариант
                            Пак не е особено евтин, ама е ефектен)
                            Прикачени файлове
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Те братушките са ненадминати в това отношение. По голяма грозотия и Пикасо не може да стъкми. Хеле пък ако си е със зазковия двигател с тия големи търкалета сигурно сменя съединител и предиобед и следобед. Само осветленето ми харесва.Като погледнах фаровете,веднага се сетих за един комшия - бай Киро мерджавия
                              Уморените коне не ги убиват , нали ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X