Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател от Трабант или Вартбург да избера за Бъги?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Двигател от Трабант или Вартбург да избера за Бъги?

Ами колата ще се купува цяла.Тръбите не са водопроводни , нотмални стоманени тръби са,ама ся не е проблема в тръбите.Аз питах за да знам щото си имам вкъщи ама както и да е.А колега какъв е тоя карбуратор Н4 ? Горе долу цена,и какво представлява?
    По малко, ама с хляб!

Коментар

Това си е оригинален трабантов карбуратор, но е почти като на 4-тактовите коли и е много по-икономичен от по-старите модели (най-често Н3) Познава се по това, че капачката му отгоре е захваната към тялото на карбуратора с 4 болчета (старите са с по 3). И по надписа на него, разбира се, ама едва ли ще успееш да го видиш, когато е монтиран.... Ако кашона е след 1987 г., най-вероятно заводски си е с Н4 и с електронно и е на 12 В.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Мерси колега!Много полезен съвет!Тия дни ще потарся.
        По малко, ама с хляб!

Коментар

Колеги, искам да попитам, ако някой знае да каже:
          Може ли да се куплира двигател от Вартбург към скорости от Трабант без допълнително фланец? Виждал съм много отдавна, че и Вартбурга като Трабанта е с четири болта към скоростите и си зададох въпроса дали не е еднакво захващането.
          0889 38 43 67 Милен

Коментар

Почти никакъв шанс. Познавам вартбурга до болка. С трабанти не съм контактувал много , но там всичко е много по-малко.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
              Може ли да се куплира двигател от Вартбург към скорости от Трабант без допълнително фланец? Виждал съм много отдавна, че и Вартбурга като Трабанта е с четири болта към скоростите и си зададох въпроса дали не е еднакво захващането.
              Не знам защо ти трябва да сменяш кутията на варбурга с трабантова!?Около 70% от бъгитата в репупликанският шампионат на България са с присадени кутии точно от варбург!Кутията на варбурга позволява да се правят хиляди фокуси:като шпер, предавки по желание(позволява го голямото междуосово разстояние на двата вала ),не виждам смисъл!?
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                Не може, трябва фланец.Виж тук: http://www.forum.2tpower.com/viewtopic.php?f=33&t=2269
                Човека си е сложил вартбургов мотор в трабанта и е използвал трабантовите скорости.

Коментар

В момента си правя бъги, което няма да се състезава, по скоро за забавление и му слагам двигател от Трабант. Нямам представа как ще се държи и дали ще му трябва още мощност и вместо да търся начини за форсиране на трабантовия двигател ако се наложи, спомням си, че на вартбурга закрепването към скоростите беше също с 4 болта и си помислих дали пък да не са еднакви, дали не може да стават 1 към 1 без фланци и без нищо друго. За това се интересувам.
                  0889 38 43 67 Милен

Коментар

Варбургов двигател на трабантова кутия става с фланец,и това е доста честа практика....сега ще потърся чертежи на фланеца
                    Ето това е снимка на такъв фланец тук

Мисля че това е чертеж на фланеца но не съм сигурен,за всеки случай потърси из трабант форума
                    Последно редактирано от gogo_spama; 24-02-10, 20:54.

Коментар

Благодаря колега
                      0889 38 43 67 Милен

Коментар

До ТИГЪРА!!! Не знам защо ,но не мога да пиша отговори в темата ми дето търса трабант (сигурно щот съм нов) та ако можеш да ме намериш в скйпа ,за да те поразпитам Скйпа ми е mariosofiq

П.П - Извинявам се че пиша тука ама просто не мога да отговора в мойта си тема

Коментар

Търся стартер за трабант.Скайп:mariosofiq или 0885849058

Коментар

От: Двигател от Трабант или Вартбург да избера за Бъги?

....
                            По малко, ама с хляб!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X