Ето това е нашето творение но е в процес на изграждане
Момчета, вероятно вашето "творение" ще е интересно, но ви препоръчвам да пуснете снимки и опишете подробно какво сте направили!
В този вид темата едва ли ще издържи дълго, просто не съдържа нищо!
Поздрави!
Еми тои мариан отдавна си мислел да си прави бъги и един ден и сподели и ние му казахме че познаваме хора които имат вече и решихме да отидем да видим какво представлява обадихме се на колио и така напистата след като се повозихме вече решихме че и ние трябва да имаме такова нещо, а мариан имаше едно есперо което е много изгнило и ни трябваха няколко дни и започнахме
В началото свалихме двигатела сас цялото предно окачване и по него започнахме да правим рамата единсвеното което не пасна е касата полуоска и се налови да я удалжим т.е. взехме една далга и я срязохме и заварихме на ново, той двигатела е сащия като на опел и всичко пасва.
След това предницата тя ни озори малко понеже е изцяло наше творение, какво искам да кажа с това наше творение. Носачите са направени от задни стабилизиращи щанги на жигули, сас жигулски шарнири и клавини реиката е от опел без хидравлика и кормилните щанги също. Малко трудно се напаснаха нещата но успяхме да стигнем до велания успех като се мърдат надолу и на–горе носачите да не се отваря предницата. Волана и таблото са от деото
И така това е засега продалйавеме да работим по него че ни чака още много работа.
И искам да БЛАГОДАРЯ на Колио че ни помага когато имаме някое затруднение
Снимки ще има скоро
Оф, тая вечер пак проблеми с тая предница и тези кормилни щанги да му се не види ама вече е готово наи сетне вече всичко е заварено и сега следва момента със скоростите ама да видим... Подробностите след ден два че парво да видим ко ще се получи
Отначало като видях колко е широко се изумих, и специално измерих и снимах ширината. Това е размера ъочно зад седалките.
Ето и снадената полуоска. Направена е доста яка, дано да няма проблеми като тръгне.
Не ми харесва как са решили въпроса с рейката, ама нямало друг начин...
Има разбира се, ама трябва да се преправя това-онова. Не ме слушат, ама после ще режат готовото бъги.
Засега тия тримата кислят да слагат газова уредба на бъгито.
Моля, помогнете ми да ги убедя, че по-добре ще е на бензин.
Като основна причина за газта се изтъква цената, но за машина която не се кара ежедневно това не е сериозен аргумент. А изниква и въпросът как ще се зарешда бутилката, нали по закон бъгитата не могат да се движат по пътищата...
Има вариант с бутилка като на мотокарите, ама пак не ми харесва.
С бутилка НЕстава!В бензиностанциите се заяждат за прегледите...а как може да се прегледа бутилката на нещо което не може да се регистрира и не може да стигне до мястото където се изпълнява техническият преглед на бутилките,след като това място е в града.....е в някоя забутана бензиностанция в граничните райони може....ама около шуменско....не мисля
Това с газта е интересно, защото и аз съм се ориентирал натам. С изричната забележка, че има къде да зареждам.
Не заради цената, а заради заобикалянето на цялата шибана електроника на донора, която и без това не работи Плюс отпадането на необходимостта от 1 километър кабели.
Между другото на газ НЕ е по-евтино. За да върви "дзверо" както трябва, разхода на газ става двойно от този на бензин, тоест цената е все тая. Все пак "бъги" и "икономично шофиране" не ми се вързват заедно
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Това се мъча да ги убедя, ама те (най-вече Мариян) са се запънали като магарета.
Но все пак, избягването на електрониката е добър аргумент. А и двигателя е голям-2 литра, и намалената мощност не е голям проблем.
Само, че те искат да си ползват изпарителя от есперото, а той си е за инжекцион. Пак електроника. Другия вариант е да си вземат вакуумен изпарител, но в такъв случай по-добре е да купят помпа за бензина, че старата май не работела.
Коментар