Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Относно мотора за бъгитата

И на моето бъги е по същият начин обърнат двигателя и наистина има ефект!
    А искам да те питам как му направи охлаждането? В смисъл радиатора отпред ли е и с някакви тръбопроводи или отзад ? Не загрява ли като го пържиш? И да моля те изпрати снимки би ми било много интересно да го видя и да обменим малко информация .

Коментар

бъги

Нямаш проблем за обменаРадиатора е ладов и е сложен отзад заедно с електрическата перка,която е вързана по класическата схема с датчика и т.н.,но перката върти наобратно поради положението на радиатора!Нямам никакви проблеми с охлаждането без значение как се кара!Засега още не сам му направил снимки ,но съботата и неделята ще го щракна и ще ги видите!Има и още доста подобрения като по отношение на волана и управлвнието и предното окачване,което е самоделка))))ако има нещо сам насреща

Коментар

Re: бъги

Аз на моето съм импровизирал само по управлението . Турсионите нямаше за какво да ги барам, зашото са много добро окачване за такав тип превозни средства , защото са доста здрави. Много ще ми е интерсно да го видим тоя твоя дзвер Снимай повече и по-детайлно и давай да гледаме !

Коментар

ЗДРАВЕИТЕ МОМЦИ. ОТ ЕДНА СЕДМИЦА 4ЕТА ВСИ4КО НАПИСАНО.ПО ВАПРОСА ЗА БАГИТО.КАРАМ БЪГИ ОТ 2 ГОДИНИ.НАПРАВЕНО Е ОТ УАЗ ДВИГАТЕЛ АЛФА 33 1,5 БОКСЕР BMV AUDI И МН. ДР.ПРОСТО Е СУПЕР.ПО НАТАТАК 6ТЕ ВИ ПРАТЯ СНИМКИ И ФЛМ4ЕТА .САМО ДА СЕ НАУ4А КАК ИМАМ И 4ЕРТЕЖИ ЗА ВАПРОСНОТО ОТ ЗАЗ. И АКО НЯКОИ МИ КАЖЕ КАК 6ТЕ ГИ КА4А ДА ГИ ВИДЕТЕ. ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРАВОПИСА НО АЗ ИМАМ КОМП ОТ 2 МЕСЕЦА И НЕ САМ СВИКНАЛ
          Всички са луди ама на някои повече им личи.

Коментар

Ами В.Петров беще писал номера как да слагасх разни нещта тука , трябва да погледнеш старите постове а по между другото ако ти се занимава можеш да сложиш малко снимки и особено вапросните чертежи вав georgipetrow@yahoo.com сори за егоизма , ама сам луд на тема бъги

Коментар

Първоначално публикуван от Бат ицо
              ЗДРАВЕИТЕ МОМЦИ. ОТ ЕДНА СЕДМИЦА 4ЕТА ВСИ4КО НАПИСАНО.ПО ВАПРОСА ЗА БАГИТО.КАРАМ БЪГИ ОТ 2 ГОДИНИ.НАПРАВЕНО Е ОТ УАЗ ДВИГАТЕЛ АЛФА 33 1,5 БОКСЕР BMV AUDI И МН. ДР.ПРОСТО Е СУПЕР.ПО НАТАТАК 6ТЕ ВИ ПРАТЯ СНИМКИ И ФЛМ4ЕТА .САМО ДА СЕ НАУ4А КАК
              Ето го/аз му щракнах едно фото тогава/:http://www.offroad-bulgaria.com/albu...php?pic_id=369

Коментар

Много зловещо тва животно бе!

Коментар

Поради това, че Бат ицо нещо не се справя с фтп историите и качването на снимки(не че аз знаех допреди 1 час) искам да ви предоставя от негово име малко чертежи на руско бъги задвижвано със ЗАЗ-ков двигател, размерите на файловете се по приблизително 2МБ, за това има вероятност да ви се отварят по-бавно!

Коментар

Ето и оригинала:
                    http://mkmagazin.almanacwhf.ru/mk_ot...nyiy_start.htm
                    и още:
                    http://mkmagazin.almanacwhf.ru/mk_ot...8512_baggi.htm
                    http://mkmagazin.almanacwhf.ru/mk_ot...i_segodnja.htm

Коментар

Имам аз малко въпросче аз !
                      Значи на чертежа на зазковото бъги се вижда ясно че двигателя и скоростната кутия са завартяни на 180° (както е и при моя которник), ясно и короната в диференциала си обръща мястото за да може отново да има нормални скорости 4 напред и една задна , обаче моя проблем е , как са проектирали тея щурави руснаци лостовата система за превклучване на скоростите, защото това което аз изобретих е що годе добре , обаче не чак толкова добре , засхтото е много далго и малко груго и с по голяма скорост в дупките се самоизклучват скоростите и сащо имам проблеми с вклучването им, за това ако някои има и знае как се прави тая глупава лостова система да сподели моля!

Коментар

Не знам как е при тебе, ама ако конструкцията не е достатъчно корава, няма как да не изключва в дупките. Може да изключва щото се клати лоста, може и да опиташ да туриш там още една кулиса. А може да е от огъването на цялата конструкция.

Коментар

начи не е от клатенето на лоста а най вероятно от огъващата се конструкция, това е и моята версия ма как няма да се огава кат е далга 2 метра и косур , та ако някои има идея как да се направи и е правил подобно нещо да казва!

Коментар

Или трябва да втвърдиш рамата, или окачването на агрегата. Демек силно дървени тампони на СК. Или да мислиш няква демпфирана конструкция на тая лостова система, та тя да не тегли вилката. Ама ...

Коментар

До: Относно мотора за бъгитата

Първоначално публикуван от boris Преглед на мнение
                              Здравейте приятели!
                              Аз си направих бъги от шкода и е много добро-МАЙЩе му направя снимки и ще ви ги пратя.Двигателя е обарнат към шофьора а скоростите са назад така центъра на тежеста се премества към средата и стана доста стабилно!Ако някои иска подробности да пита!!!
                              Имаш ли снимки на бъгито? Дай да ги видя и аз съм тръгнал да правя такова чудо. Благодаря!

Коментар

До: Бъги

здравейте

ето какво напранихме с бащата
                                донора е трабант
                                виж ето това
                                http://forum.offroad-bulgaria.com/album.php?albumid=554

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X