С един приятел сме намерили един никому ненужен варбург, имаме желание малко да го барнем и да направим нещо като бъги може ли някой да ни помогне с идеи снимки и каквото може да даде, ще бъдем много благодарни за добри идеи
, най-накрая някой да я подхване тая тема със бъгитата. Аз имам бъги от Запотожец968А и според мене е добро. Значи Wartburg-а е първо със предно разполоъен двигател и трудно се приспособява отзад, макар че стажа, по-лошото обаче е че Wartburg-a е двутактов и е със водно охлаждане и много често ще изхварля водата
. За заз-а има много здрава предница - на турсиони е. Отзад носачите му са малко кофти, защото са изработени от някакав много крив материал и много бързо се кривят и чупят. Двигателят е V-образен със въздушно охлаждане задно разполойен и е просто перфектен за бъги , може дори да го обърнеш обратно заедно със скоростите, защото е разполойен зад скоростната кутия и като го направиш на бъги и има вероятност да се изправя на задни гуми защото много назад е разположена тежеста. Кофтито е че тряя да имасх няколко зазкови двигателя защото за изключително некачествени и много барзо се трошат. Джантите задалжително се сменят защото зазковите имам чувството че са направени от някакво олово
, кривят се в парвата дупка в която влезеш с по-голяма скорост. Същто така ако имасш шаси от Wartburg можеш да го използваш вместо да си правиш от тръби. Ще сложа снимки в личната си галерия , само да разбера как.
Ще му направя снимки и ще ви ги пратя.Двигателя е обарнат към шофьора а скоростите са назад така центъра на тежеста се премества към средата и стана доста стабилно!Ако някои иска подробности да пита!!! В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар