Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно бъги......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос относно бъги......

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Започва да се изяснява.
    Предложение: Виетнамка (някой да знае колко струва? 2500 решават ли въпроса с донора?)
    Първа стъпка - ремонт на всичко, което ще се използува - раздатка, мотор, мостове, кардани. Да речем още 1000лв за чаркалак. Може и да бъркам, не съм се занимавал с камиони от много тдавна. Сигурно може и с доста по-малко, но едва ли искаш машина, която да отказва на всеки 250 метра.
    Чесане по главата, подреждане на агрегати, седалки, педали. Оригиналното разположение на 66-тицата е идиотско, но за това си има причина. Е, бъдещата машина няма да се мята с парашут, така, че нищо не пречи да я направим малко по-удобна.
    Малко смятане (може и "на око" ако майстора е достатъчно в час, но това не съм го казал ), купуване на тръби, заигравка с тръбогиби и заварки, монтаж, рязане, половината цирк отначало.
    Гуми, проби, обратно в бокса, пак рязане, мамчене и заваряване.

До тук половин година при готови пари и 7-8 бона стигат, ако си го правиш ти. Или ако някой няма нищо против да си заеме един гараж за половин година и да го прави повече заради приключението, отколкото с идеята да има някаква печалба.

Втори вариант. Взима се едно к'во да е.
    Кабини, каросерии - на ворични.
    4 тръби за ролкейдж, половин от въпросното к'во да е на части в един сандък зад седалките и пълен комплект инструмент за полеви ремонти + зареден GSM и познат тракторист и газ.
    4-5 бона, 20 дена работа, стига да не ти пука от постоянните ремонти и проблеми. Само не знам кой ще си заложи репутацията за подобна машина.

Опитвам се да кажа, че няма невъзможни неща, въпроса е с кое какъв компромис си готов да направиш.
    Не СЪМ НА ТИ ПО ВЪПРОСА,НО КАК УБИХТЕ ЖЕЛАНИЕТО НА ЧОВЕКА ЖАЛ МИ СТАНА! Може и да има друг начин
    [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Колеги, а някой да знае колко струва и от къде може да се купи такава машинка дето е на клипа от първият пост.

Коментар

Първоначално публикуван от matador Преглед на мнение
        Не СЪМ НА ТИ ПО ВЪПРОСА,НО КАК УБИХТЕ ЖЕЛАНИЕТО НА ЧОВЕКА ЖАЛ МИ СТАНА! Може и да има друг начин
        Далеч съм от мисълта да обезсърчавам някого. Пича ако наистина има желание ще намери начин. И няма значение дали ще си го направи сам или ще го поръча на някого - успее ли да сътвори нещо добро, ще се радвам искрено за него!
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

колега,вземи една виатнамка,и твори,
          има не лош мотор,мостовете са самоблокиращи,раздатка скорости ,гуми
          или ако не искаш от камион,
          поне гумите може да ползваш те са около 37-40инча , и струват не повече от 250лв гума с джанта.
          двигател зависи каква мощност ама най добре V8 /ланд ровър,шеви/
          мостове най подходящи за бъги за молотовкови или прага,цената е около 400лв за комплект,
          раздатка ползвай газковата,довра е и дуракоустойчива,скоростна кутия също.
          заваряй рамата и качвай боклуците,ще стане довро.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X