Колеги дайте съвет какви амортисьори да му сложа? Пробвах с оригиналните трабантови, но машинката е прекалено лека и друса брутално. Чудя се ако ги монтирам под голям наклон, дали ще има ефект? Приемам съвети всякакви, защото така без няма каране
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бюджетно бъги
Свий
X
-
Според мен "друса" отпред защото няма тежест и ресьора се явява прекалено твърд и няма ход / не се огъва /. Това с амортисьорите няма да се оправи. Махни един лист и пробвай. Бивш собственик на три Трабанта 6v,12v, и 12v електронно с пружините отзад. Борето
- 2 likes
Коментар
-
Напълно съм съгласен с теб, но съм махнал няколко листа още от самото начало. Сигурно аз не си си формулирах правилно въпроса, но то не вози твърдо. При ниска скорост вози изключително приятно, но над 20км започва да те избвърля при всяка неравност Проблема с всяко превозно средство без амортисьори всички го знаем и сме го изпитали.
Днес ще пеобвам да ги монтирам под ъгъл 45* и ще видим как ще се получи
-
Пробвай с други амортисьори. Давам пример . Това ремарке е от първия модел " Асеновградско" . Смених му амортисьорите със задни от Витара /малко по стегнати са и малко преработени/ и някой път се улисвам и карам със110км./ч . При товар около 500кг. Борето
- 1 like
Коментар
-
Последно редактирано от Николай Колев; 04-09-23, 09:11.Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
Място и хора към които да принадлежи ...
- 3 likes
Коментар
-
Отпред има и декоративен капак но не е сложен.
Имайте в предвид ,че изработката е от времето когато в гаража ъглошлайф и самоделен трансформаторен електрожен бяха лукс.
и не всеки ги имаше.
И дискове за флекс и електроди за заваряване не се продаваха във магазина на ъгъла както е сега.
Не съм го карал и не знам каква му е возията.
Само го бутам насам натам ,че от време на време ми пречи .
За бутане е лек сам човек не вижда зор.
Като голямо форматно Атв еПоследно редактирано от Николай Колев; 04-09-23, 09:14.Всичко което човек иска и търси през целия си живот е :
Място и хора към които да принадлежи ...
Коментар
-
Днес извадих от равта в сервиза два амортисьора, които ми се сториха удачни и ги сложих. Монтирах ги под ъгъл 45* и тествах. Сигурно съм късметлия, защото се получи невероятно. И да исках, по-добре от това нямаше да стане. Извадих също и стария ми ауспух от УТВ то и сложих и него. Заиграх се малко и с генерацията. Посъбрах парчета неръждавейка, които имам в излишък и наредих пъзела. Звука стана невероятен, досущ като на АТВ или кросов мотор. Също се и поотпуши още от към вървене. Изобщо много съм доволен как се получиПоследно редактирано от slavianko; 04-09-23, 22:32.
- 4 likes
Коментар
-
Не съм го теглил до сега, защо все още не е готово и ще има да се добавя тегло. Под 300кг е със сигурностПървоначално публикуван от ogimaster Преглед на мнениеКолко тежи цялото това нещо ;-)
- 2 likes
Коментар
-
Давай клип със звук, да чуем генерацията и аспуха . Много ми е любопитно дали се е подобрил звука?
ПП . Как управляваш подаването на газта, с педал или с ръчка?Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
Монтирах и предното окачване. Доста добре се получи като поведение.
ето и едно клипче в движение и да се чуе и звука
https://m.youtube.com/watch?v=i5V5yL...7QtNC10LvQutCw
Мисля, че от към звук няма какво повече да се желае
- 2 likes
Коментар
-
Славе екстра е станало.
Баси чак ми се прикара и на мен утв....
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
- 1 like
Коментар
-
Бе той и дрифтачките сам си ги правеше ама тука е друга работата.
Успехи и да споделяш...че да не се забравим...макар и форумно...
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар