Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги от костенурка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъги от костенурка

a дам знам я колега тази пробвах да я направя за мен не е никак задоволителен резултата а и доста се измъчих докато докарам тая снимка в реалния размер 1000/1450мм става едно мазоло и после пак трябва да си донапасваш ъглите и височината но за изходна точка става
    даже имам детайли от нея малко променени страници
    иначе много ми хареса самата основа там където се захваща седалката мисля да е ползвам едно към едно даже съм дал на приятел който владее корел дрол да ми е направи в реални размери за водно или лазерно рязане естествено преди това ще бъде направена пак мокавяната проба за изглаждане на недостатаците - ако има такива
    П.П.седалката е преправена до половината с размерите посочени в сайта за спарко овеличена отпред и намален гърба защото беше широк но и по тез размери не стана защото го дават 29/33 см ха ха като за дечица а моя гръб няма как да влезне в тези размери
    намерих и още нещо интересно за направата на дупките след разпробиването им мисля да го пробвам не ми се вижда сложно но знам ли иначе е ефектно а и би трябвало да придава здравина на разпробития детайл ъгала е 30 градуса
    Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X