От извесно време ми се върти в главата идеята за нискобюджетно бъги 4х4. Стигнах до извода, че най-ниската цена за придобиване на 4х4 ходова част е от Фиат Панда. Лошото е, че нямам представа от това как е направено и дали е надежно. Разбирасе наясно съм, че е италиански автомобил, но пък и цената на придобиване ще е около 400лв
. Бих искал да получа мнение и на други от форума за такава идея, преди да съм купил някоя барака и да почна да я разкулачвам.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бъги от Фиат Панда
Свий
X
-
До: Бъги от Фиат Панда
Ми,тя,Пандата се е доста лека.Но определено не е слаба.Отзад е с цял мост...Ако ползваш ходовата част,не би трябвало да имаш проблеми.Според мен ще стане...
Някой знае ли каква е системата на 4х4 на Фиат Панда?Че нямам спомен за вклюване на двойното.Трябва да е постоянно...0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
-
Аре бе???Ми то си е идеално за бъги значи...Първоначално публикуван от kristo Преглед на мнениеПандата е парт тайм , кото предният мост е водещ , а задния се включва с лост, раздатка няма0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
За бъги е идеална .Не е за подценяване аз имах такава и я карах две години.Накарах доста джипове да се изпотят в гората.Ходовата част е доста здрава ,двойното се включва с лост който избутва муфа с шлици и зацепва кардана за задния диф.Ако имаш въпроси питай.
Коментар
-
Засега тези окуражаващи мнения ми стигат за да похарча някой лев за придобиването на "бараката". После въпроси ще има много.
П.П. А как стои въпроса с частите. Има ли ги? Как са им цените?[I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]
Коментар
-
Първоначално публикуван от nola Преглед на мнение... но пък и цената на придобиване ще е около 400лв...
А ти вече намерил ли си такава Панда 4х4 за 400 лв или само си мислиш че ще намериш?
Най-евтината Панда 4х4 в Мобилето е 1800 лв и то 1988 г. Иначе обикновените 4х2 ги има наистина по 400-500 лв.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
аз мислех че всички панди са с двойно.
ето тази е даже в Русе http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi[I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]
Коментар
-
Значи грешно мислиш. Поглеждаш задния мост и ако има заден диференциал е 4х4. Ако няма, значи е 4х2. Те даже повечето са 4х2.Първоначално публикуван от nola Преглед на мнениеаз мислех че всички панди са с двойно.
ето тази е даже в Русе http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi
И ако не греша, всички 4х4 са с 1000 кубиков двигател. А повечето 4х2 са 750 кубиковиNissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Грешиш.Има и с 1,3 Файър 4х4...А има и 750 кубика 4х4...Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
И ако не греша, всички 4х4 са с 1000 кубиков двигател. А повечето 4х2 са 750 кубикови0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар