Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъги от Фиат Панда

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бъги от Фиат Панда

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
    фейър мотора е 1.1 мойта беше такава . новите модели са с по големи мотори . от старите и ма само с 905 , 1.0 и 1.1 това са 4х4
    Файър е система...има я във вариянт 1,0 1,1 и 1,3(доколкото знам)Моделите с 1,3 мотор обикновено са Австрийски и и понякога се водят ФИАТ Панда-Щаер Пух.
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

проблема с цената на пандите идва с това че изманиците по автокъщите ги купуват от италия за 300 Е и ги продават тука за 2000 лв ,е как няма да им са надути цените тука особенно на 4x4-ту ,иначе перфектен избор на бъги ама да го набараш на тънко !

Коментар

лъжеш се колега пандата 4х4 в италия е най трудната кола за намиране в продажба.и цената им е доста висока ако въобще намериш.

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
          лъжеш се колега пандата 4х4 в италия е най трудната кола за намиране в продажба.и цената им е доста висока ако въобще намериш.
          мой приятел продава панда за 2200 но незнам дали е 4х4
          Ако няма каде да отидеш , ела на себеси

Коментар

Мой приятел има Панда 4х4 дизел(мисля 1.3) досега не съм виждал друга такава а и не знам дали този двигател си е от нея, но върви доста прилично.

Коментар

Явно, затова досега не съм видял бъги от преправена Панда. Просто цената си е като на другите 4х4. Иначе бях навит да си създам работа за зимата, че и пролетта.
              Ама тя идеята си остава. Аз съм доказал, че имам търпение и постоянство и успявам да постигна неща, които другите смятат за малко вероятни. Така че нищо не се знае
              [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Първоначално публикуван от g06ko Преглед на мнение
                Мой приятел има Панда 4х4 дизел(мисля 1.3) досега не съм виждал друга такава а и не знам дали този двигател си е от нея, но върви доста прилично.

Сега като каза се сетих - моя позната имаше Панда 1,3 дизел. Водеше се 1+1 места, но беше 4х2.

Иначе вярно че на някои Панди пише Fire. Въобще не се бях замислял какво означава това
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Да,трудно ще намериш Панда 4х4 за донор на ниска цена.
                  А и трябва да се има едно на ум,че частите по трансмисията са кът,и ако се намерят не са никак евтини(висящ лагер,карета,особенно части за скоростите...)
                  А защо не някое Субару?

Коментар

Абе изпадат от време на време, скоро разбрах че моя познат които имаше 4х4 1.3дизел я е продал за 700лв(е не беше перфектна), а на мен даже по-малко щял да я даде ама късно се сетих да го питам.

Коментар

Здравей,колега,при мен на склад /един приятел внася коли от Австрия / има едно нововнесено Daihasu , 1300,инжекция и най-важно 4х4...цената беше около 2500 лв. Ако те интересува, ще питам за подробности...

Коментар

При такава цена по-добре един Самурай
                        [I][FONT=Comic Sans MS]NISSAN Terrano II R20 2.7TD '93[/FONT][/I]

Коментар

Мерси колега, но нали става въпрос за нещо евтино за бъги, иначе то и Панди 4х4 се намират на такива пари а както каза колегата и Самурай.

Коментар

В крайна сметка има ли Бъги ??? И на мен ми минава идеята за Панда бъги Интересува ме има ли вариант за ...(незнам как да се изразя) да може да се надигне предницата без да има проблеми с каретата Някво вариантче

Коментар

Няма-не може,варианти винаги има!!!
                              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от nola Преглед на мнение
                                От извесно време ми се върти в главата идеята за нискобюджетно бъги 4х4. Стигнах до извода, че най-ниската цена за придобиване на 4х4 ходова част е от Фиат Панда. Лошото е, че нямам представа от това как е направено и дали е надежно. Разбирасе наясно съм, че е италиански автомобил, но пък и цената на придобиване ще е около 400лв. Бих искал да получа мнение и на други от форума за такава идея, преди да съм купил някоя барака и да почна да я разкулачвам.
                                и аз мислех да правя от панда но се отказах защото ми се стори по сложно. в момента строя бъги само със задно предаване и се сблъсквам с доста проблеми а да не говорим че надвиших бюджета.до момента съм дал около 300лв само за тръбите от там нататък 400лв за други части 2000лв за един кадет 2000к 150 коня от който ще взема само мотора скоростите и полуоските похарчил съм само за дискове за флекс около70 лв а гуми джанти седалки и тн. са отворен въпрос.ако искаш разгледай моето и ще видиш за какво съм дал пари а още съм на груб строеж

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X