Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Instroi Rally team гараж.
Свий
X
-
От: Instroi Rally team гараж.
/ Бързо възстановяване....,здравето е най-важно,другото ще почака!Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеПропускам и двете състезания по здравословни причини за съжаление. Ево десятката никога не е била по-подготвена от сега . Вече е оборудвана с всички екстри от които се нуждаеше предишните състезания.
[ATTACH=CONFIG]826022[/ATTACH]Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!
Коментар
-
Оня ден даже " изтрещях " и обявих колата за продажба в най-актуалните сайтове . В момента който получих съобщение от един арабин че има интерес да купи колата .... и ... "изтрезнях". Не я продавам вече , вложих много усилия да направя най-добрoто EVO X в група "N" за България . Сега се възстановявам и чакам новия сезон. Колата е звяр !!!Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение/ Бързо възстановяване....,здравето е най-важно,другото ще почака!
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Че, кво му е на Гордън. Неговото Гордини също като Пежаците си имаше технически проблеми . Въпроса е кой , как ги е отстранил през изминалите 12месеца до новия Дакар. Не съм ясновидец за да предричам, просто ще се кефя максимално да следя развоя битката догодина.Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеАко се казвам Гордън, ще си стоя дома тази зима...Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Раздвижвам темата за феновете на " Инстрой-Дрийм Тийм ". На Самоковското състезание везех решение да пробвам новия "УРАГАН" /така се казва/ Прототипа въпреки, че ясно си давах сметка за степента на завършеност която сме постигнали . Три литровия дизел на БМВ показа своите качества и ... "рога" . Скъса верига на 10км. от финала и приключихме безславно . Естествено двигателя вече е нов в буквалния смисъл . Сменихме му всичко което можеше да му се смени и вече мърка като голямо коте.
Успоредно с ремонта на мотора приведохме кормилното управление във вид готов за най-екстремни натоварвания .
довършихме и много дребни и не толкова дребни неща , които бяха останали на заден план по една или друга причина.
Радиатора който се вижда на снимката е за климатика
... тайно се надявам някой ден да тръгне.
Кулера който изнамерих е 1.5 пъти по-голям като обем от стоковия и очаквам мн.добри резултати на Диното . Може би не колкото на Пежото на " Оня" Дрийм Тийм но все пак доволно големи.
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Газ 69 V8 Project , се осъществява бавно , внимателно и с отношение към детайлите . Заводското наименование на изделието е : G69V8-ASGG . Сега възниква въпроса ... какво означава абревиатурата "ASGG" , ами това е "автоматична самоe@@чка с грайферен гъзогъделичкател" по обясними причини
.
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
)
Коментар