Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Instroi Rally team гараж.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Instroi Rally team гараж.

Дървото и крушата...много се кефя на такива "съвпадения"...
    мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Ами има приемственост - евалла на такива бащи. Те почти всички топ пилоти са лансирани от бащи или роднини. Няма как да идеш някъде и хоп, да те вземат да караш - в елита тези спортове дърпат много милиони... някой трябва да ги плати, докато евентуално те вземат в голям отбор или намериш тлъст спонсор.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanMarinov Преглед на мнение
        Като искате изравняване на моторите дайте по един рестриктор да им сложим и тогава пак да видим..
        Точно турбо бензиновите мотори могат да изравнят силите. Защото да тунинговаш качественно атмосферен двигател е доста скъпо удоволствие.
        Само за пример - бях питал навремето "Тода" за части, за една Хонда 1.6 със 160 коня, за да стане малко по-бърза. Оферта за ъпгрейт до 210 коня - бутала, биели, валове, маховик и т.н. и т.н.... дойде към 12 000 долара (без транспорт и такси) ... което директно уби мераците А по-големите мотори смучат и по-големи пари - може да стигнат страшни цифри.
        От друга страна един пример за евтин тунинг с турбо на бензинов мотор - една масовая практика у нас. На стар бензинов шестак от БМВ, слагаш вал и бутала от стар дизелов шестак, плюс турбо - получаваш 2900 кубика турбо мотор с към то 300+ коня (може и много повече) с характеристики, достатъчни да опъне жартиерите на доста супер скъпи бегачки.

Че така - ако се забранят турботата, остава да гледаме кой има повече пари - като във Ф-1.

Коментар

Първоначално публикуван от nitro Преглед на мнение
          Ами има приемственост - евалла на такива бащи. Те почти всички топ пилоти са лансирани от бащи или роднини. Няма как да идеш някъде и хоп, да те вземат да караш - в елита тези спортове дърпат много милиони... някой трябва да ги плати, докато евентуално те вземат в голям отбор или намериш тлъст спонсор.
          Навремето когато отидох при Илия Чубриков за съвет и с надеждата за помощ, човека ми каза същото - трудна работа у нас, ако баща ти е някой бивш състезател е друго...
          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
            ... трудна работа у нас...
            Тия две три думи обуславят всичко, там от където идват големите шампиони обаче не е така!

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
              Тия две три думи обуславят всичко, там от където идват големите шампиони обаче не е така!
              В смисъл ? Къде е това "там" ?
              Последно редактирано от nitro; 18-03-15, 16:01.

Коментар

Извън Бг, където няма шуробаджанащина, дума която май само у нас я има!

Коментар

Кокочоли, какво ще правиш със сегашния състезателен "пикап" когато новия е готов !?

Коментар

Ако става въпрос за този , ще го обявя за продажба защото идеята е да се произвеждат евтини и качествени състезателни коли. Същото ще се случи и с новия проект след като минат тестовете . Най-важна е пространствената конструкцията ще има опции с дизелов и бензинов двигатели също така и голо шаси по FIA регулациите на което всеки ще може да прави свободни съчинения.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2676.jpg
Прегледи:1
Размер:126.0 КБ
ID:5649142

Име:IMG_2675.jpg
Размер:127.7 КБ
ID:5649143
                    Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                    Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнение
                      Нищо не е загубил Льоб , че не е карал кола със задно . То, задното става дрифт ама за рали цъ . Аз като карам кола със задно, ставам целия в стрисници.
                      По повод,това бих искал да попитам.Какво ти е мнението ,свързано с карането на тренировачен,лек абтомобил.Има ли значение този лек автомобил,дали е 4х4,също като колата с която се състезаваме в рали реида?
                      Или няма значение това с какво предаване (предно,задно) е тренировачната кола ?
                      Аз си мисля,че има значение !!!!!!!

Коментар

Ако става въпрос за този , ще го обявя за продажба защото идеята е да се произвеждат евтини и качествени състезателни коли. Същото ще се случи и с новия проект след като минат тестовете . Най-важна е пространствената конструкцията ще има опции с дизелов и бензинов двигатели също така и голо шаси по FIA регулациите на което всеки ще може да прави свободни съчинения.
                        [ATTACH=CONFIG]786514[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]786515[/ATTACH]
                        Да за този говорим! Калобраните от какъв материал са, че не мога да намеря нищо подходящо!

Коментар

Първоначално публикуван от rock crawler Преглед на мнение
                          По повод,това бих искал да попитам.Какво ти е мнението ,свързано с карането на тренировачен,лек абтомобил.Има ли значение този лек автомобил,дали е 4х4,също като колата с която се състезаваме в рали реида?
                          Или няма значение това с какво предаване (предно,задно) е тренировачната кола ?
                          Аз си мисля,че има значение !!!!!!!
                          В конкретния случай имах предвид , че ако Льоб не е карал на състезания кола със задно предаване това не е важно за неговата кариера. Убеден съм , че прохождането му в рали спорта е започнало в някоя от най-добрите школи във Франция където е изучавал всички видове колесни предавания. Това се прави навсякъде после са школите за извайване на таланта където тренировъчни коли със задно няма. Просто аз не съм фен на задното предаване когато става въпрос за рали , гледал съм ги Поршетата ... особено на настилка с ниско сцепление са голям смях. Иначе и аз съм ги минал тези нива .
                          Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
                          Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
                            Да за този говорим! Калобраните от какъв материал са, че не мога да намеря нищо подходящо!
                            За калобраните ми бяха дали едно парче здрава и еластична пластмаса , но вече сърши и почвам и аз да се оглеждам в търсене на нещо подходящо.

Коментар

За калобраните ми бяха дали едно парче здрава и еластична пластмаса , но вече сърши и почвам и аз да се оглеждам в търсене на нещо подходящо.
                              Сподели ако измислиш нещо , че отдавна търся нещо подходящо ...
                              VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Ще поръчвам една двойка от ето тия да ги видим какви са като материал,но ми се струват тънки-размери 30х50.5х0.4

Име:1234.jpg
Размер:32.5 КБ
ID:5649172
                                Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
                                Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
                                0885 660 613

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X