Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Instroi Rally team гараж.
Свий
X
-
Коментар
-
От: Instroi Rally team гараж.
Евгени, не забравяй че бъгито на петров е 1600 кубика с нормална аспирация. Хубавото е , че има валове, бутала и 14/1 сгъстяване. Онези са съвсем , ама съвсем друга бира.
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
Някой да не ме е разбрал грешно?Първоначално публикуван от kokocholi Преглед на мнениеЕвгени, не забравяй че бъгито на петров е 1600 кубика с нормална аспирация. Хубавото е , че има валове, бутала и 14/1 сгъстяване. Онези са съвсем , ама съвсем друга бира.
Не съм искал да кажа лошо за бъгито на колегата просто показах с какво си играят големите по света.
А това,че ние караме някакви щайги и си мислиме ,че се състезаваме е за заблуда само на нас самите.
Днес гледах едни клипове от 80-те години и разбрах,че сме в ретро ерата толкова са ни смислени техниките.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited
Sofrace Offroad Team
Коментар
-
Не малко,ами много не си прав!Причината за това е,че в България малко хора имащи възможност са готови да инвестират в автомобилен спорт.Специално пък бъгитата виждаш за какво иде реч!Дори хора запознати с офроуда си представят бъгито,като превземащо баири и дерета МПС.А то е за съвсем различно предназначение.Ако повече хора, като кокочоли примерно или Ники Златков да речем от проспиид харчат пари за това което им е кеф, много такива,че и по зловещи родни клипчета ще гледамеПървоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеНякой да не ме е разбрал грешно?
Не съм искал да кажа лошо за бъгито на колегата просто показах с какво си играят големите по света.
А това,че ние караме някакви щайги и си мислиме ,че се състезаваме е за заблуда само на нас самите.
Днес гледах едни клипове от 80-те години и разбрах,че сме в ретро ерата толкова са ни смислени техниките.мисля, да зема а се замисля...
Коментар
-
Това бъги не е за кеф! Направено е така за да е конкурентно в своя клас и да покрива изискванията! Първо се мисли,после се пише...Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеНякой да не ме е разбрал грешно?
Днес гледах едни клипове от 80-те години и разбрах,че сме в ретро ерата толкова са ни смислени техниките.Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Куражът не е липса на страх. Куражът е способността да действаш ефективно въпреки страха.
Коментар
-
140 коня на колелата и 160 Нм.Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеА какво показаха резултатите от стенда с бъгито на Пламен !?Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение... Направено е така за да е конкурентно в своя клас и да покрива изискванията! Първо се мисли,после се пише...

Съвършено верно!
Коментар
-
Не знам колко тежи , ама така като го гледах днес не повече 350-400 кг.Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеТова при каква маса на бъгито!?
Коментар
-
Масово бъгитата са по 600-700 кила. Не вярвам бъгито на Пламен да е по-тежко. Ма той да си каже де, кво се спотайва...
И все си мисля, че може и повечко коне да се сложат, те никога не са ни достатъчни, ама всеки си знае...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Пламен пътува за Силистра в момента.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеМасово бъгитата са по 600-700 кила. Не вярвам бъгито на Пламен да е по-тежко. Ма той да си каже де, кво се спотайва...
И все си мисля, че може и повечко коне да се сложат, те никога не са ни достатъчни, ама всеки си знае...Аз не искам просто да съм първи , искам като се обърна въобще да не виждам втория !!!
Коментар
-
Евгени при безхаберието което цари с БФАС още дълго ще сте си в ретро ерата. Дори хора от нашия спорт , с влияние в БФАС не намират за нужно да се придържаме към световните правила.Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнениеДнес гледах едни клипове от 80-те години и разбрах,че сме в ретро ерата толкова са ни смислени техниките.
Кажи колко автомобила от нашия шампионат имат шанс за ФИА хомологация, колко нямат никакъв и обясни защо.
Все някога трябва да решим дали ще вървим към Света или ще си стоим на село.Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар